Libnet.ro
UNICEF

22:45

IN LUNA MARTIE 2020: Indicatorul de incredere Macroeconomica a scazut cu 27,7 puncte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN LUNA MARTIE 2020: Indicatorul de incredere Macroeconomica a scazut cu 27,7 puncte

Indicatorul de incredere Macroeconomica al Asociatiei CFA Society Romania a scazut, in luna martie a acestui an, fata de luna anterioara cu 27,7 puncte pana la valoarea de 20,8 puncte, cea mai mica valoare din iulie 2012, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Exporturile romanesti au scazut in luna martie din cauza restrictiilor legate de coronavirus. Pe ansamblu, presiunea asupra balantei comerciale a mai slabit (cercetare INS)

Reducerea capacitatilor de productie, problemele legate de transport, lipsa materiilor prime din import si anularile contractelor comerciale sunt principalele motive invocate de exportatorii si importatorii romani pentru contractia comertului exterior din luna martie 2020, arata o cercetare ad-hoc efectuata de Institutul National de Statistica publicata joi dimineata. Din calculele proprii efectuate pe baza datelor furnizate de INS, exporturile din martie au scazut cu circa 22%, dar contractia a fost mai mare la importuri, ceea ce mai reduce din deficitul comertului exterior.

HPDI: Piata serviciilor de training, teambuilding si consultanta in resurse umane a scazut alarmant in luna martie

HPDI, firma de training si consultanta, arata ca piata serviciilor de training, teambuilding si consultanta in resurse umane a scazut alarmant in luna martie, inregistrand cu trei sferturi mai putine proiecte.

inmatricularile de autoturisme noi in Romania au scazut cu peste 30% in martie 2020

Inmatricularile de autoturisme noi in Romania au scazut cu 32% in martie 2020 comparativ cu martie 2019, atingand un volum de 6. 654 unitati, potrivit ACAROM.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )