Libnet.ro
UNICEF

17:30

Luna plina din 28 ianuarie 2021. Ce este interzis sa faci, mare atentie

Playtech Playtech,
Luna plina din 28 ianuarie 2021. Ce este interzis sa faci, mare atentie

Pe 28 ianuarie este prima Luna plina din anul 2021, care se formeaza sub patronajul Varsatorului, cand soarele este in Leu. Cum ne afecteaza si ce este interzis sa faci? 28 ianuarie 2021 Luna plina Energia Leului este una a actiunii si a asumarii responsabilitatii pentru a ajunge acolo unde visam. Ea ne indeamna . continuă pe Playtech

Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primeste ajutor de unde nu se astepta

Horoscop 28 ianuarie 2021. Ce anunta astrologii despre fiecare zodie in parte si ce nativi primesc ajutor de unde nu se asteapta. Sa nu uitam si de numerele norocoase, iar acestea sunt: 1, 16, 22, 32 si 37. De asemenea, culorile care va fac ziua mai frumoasa joi sunt: verde deschis si verde inchis. Horoscop .

Horoscop 28 ianuarie 2021. Berbecii se joaca cu focul si risca sa piarda persoana iubita, iar Balantele intorc foaia

Horoscop 28 ianuarie 2021. Berbecii risca sa piarda persoana de langa ei pentru ca le place sa riste, sa se joace cu focul, iar Balantele intorc foaia si se uita putin spre viitor.

Gheorghita: Avem deficit de doze. Din 28 ianuarie, se amana vaccinarea cu 10 zile pentru persoanele programate care deservesc activitati esentiale

Persoanele care desfasoara activitati esentiale si care ar fi trebuit sa primeasca prima doza de vaccin anti-COVID din 28 ianuarie vor fi reprogramate, urmand sa fie imunizate incepand cu data de 8 februarie, a anuntat marti, coordonatorul campaniei de vaccinare la nivel national, medicul Valeriu Gheorghita.

Prognoza meteo pentru Bucuresti 26-28 ianuarie 2021: Lapovita si strat de zapada de 12 centimetri

Vremea in Capitala va fi rece in urmatoarele doua zile, cu lapovita, zapada si vant, iar temperaturile vor deveni negative, potrivit prognozei meteo speciale pentru Bucuresti.

Horocop 25 ianuarie 2021. Zodia care isi atinge obiectivele dificile

Soarele intra in zodia Berbec, astfel incat, veti avea parte de vindecare. Cine iti este ghimpe in coasta? Ce te face sa suferi asa de mult? Este momentul sa le afli citind noul Horocop 25 ianuarie 2021. Asadar, acum este timpul sa faci ceva. Horocop 25 ianuarie 2021 Este suficient sa recunosti ca exista ceva .

25-31 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. Luna plina readuce rani sentimentale Fecioarelor, iar Taurii simt ca locul lor se clatina

25-31 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. Avem de parcurs o luna speciala, pentru ca este Luna plina joi si sunt zilele Varsatorului, cele care vorbesc despre viitor.

MACRO NEWSLETTER 25 Ianuarie 2021

Activitatea in sectorul privat din Franta a inregistrat o contractie peste asteptari in ianuarie 2021, pe fondul accentuarii contractiei din sectorul serviciilor. Indicele agregat al activitatii a scazut pana la 47 de puncte, de la 49,5 puncte in luna precedenta o valoare peste 50 arata expansiune), in conditiile in care indicele sectorului serviciilor a scazut pana la 46,5 de la 49,1 in luna anterioara. Indicele activitatii din industria prelucratoare a crescut peste asteptari, pana la 51,5 puncte, cel mai ridicat nivel din ultimele 6 luni, de la 51,1 puncte in luna precedenta, in conditiile unei scaderi a indicelui productiei pana la 49,5 puncte, de la 51,7 puncte in luna anterioara. Contractia activitatii din sectorul privat a avut loc pe fondul cresterii costurilor de productie si scaderii preturilor produselor finite. Sursa: IHS Markit) .

MACRO NEWSLETTER 27 Ianuarie 2021

Increderea mediului de afaceri din Germania a scazut peste asteptari in ianuarie 2021. Indicele increderii a scazut pana la 90,1 puncte, de la 92,2 puncte in luna anterioara, in conditiile in care indicele asteptarilor pentru urmatoarele 6 luni a scazut cu 1,9 puncte, pana la 91,1 puncte, iar indicele conditiilor curente a scazut pana la 89,2 puncte, de la 91,3 puncte in luna anterioara. Sursa: IFO) .

Horoscop 26 ianuarie 2021. Probleme majore cu banii pentru o zodie, chiar azi

Saptamana s-a deschis cu un aspect armonios de trigon intre Luna, ceea ce face ca zodiile Gemeni, Balanta si Varsator sa primeasca vesti bune. Tot luni Luna a intrat in a doua parte a zilei in Rac, indiciu ca zodiile Rac, Scorpion si Pesti se vor simti energizate si pregatite sa intre in ritmul alert .

Tari in care este interzis detectorul de radar. Lista completa din Europa

In unele tari din Uniunea Europeana, daca detii si folosesti un aparat de detectare a radarului, te poti transforma intr-un infractor. in majoritatea tarilor din Europa, aceste dispozitive sunt interzise. Iata care sunt tarile in care este interzis detectorul de radar. Tari in care este interzis detectorul de radar. Lista completa Din cauza vitezei excesive .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2766 seconds )