Libnet.ro
UNICEF

21:45

Lunea Artelor. Seri de folk la Baia Mare cu Orizont 77 si Ghita Danciu

Adevărul Adevărul,
Lunea Artelor. Seri de folk la Baia Mare cu Orizont 77 si Ghita Danciu

Daca e luni, e Lunea Artelor la Teatrul Municipal Baia Mare. O zi de luni, 9 februarie dedicata muzicii folk cu cunoscutul grup de muzica folk Orizont 77. continuă pe Adevărul

LIGA CAMPIONILOR Biletele pentru HCM Baia Mare - Gyor se pun in vanzare din 6 februarie

Regal handbalistic in acest final de saptamana in Baia Mare. HCM Baia Mare va debuta in 2015 in fata propriilor suporteri in Liga Campionilor impotriva unui adversar de temut si anume Gyori Eto din Ungaria.

LIGA CAMPIONILOR HCM Baia Mare - Gyori Eto (LIVE)

HCM Baia Mare vrea revansa in fata echipei Gyori ETO in al doilea meci din acest an din Liga Campionilor, primul din acest an in Liga Campionilor in fata propriilor suporteri.

LIGA CAMPIONILOR HCM Baia Mare - Gyori Eto 18-26

HCM Baia Mare vrea revansa in fata echipei Gyori ETO in al doilea meci din acest an din Liga Campionilor, primul din acest an in Liga Campionilor in fata propriilor suporteri.

HCM Baia Mare vrea revansa in Liga Campionilor in fata unguroaicelor de la Gyor. Masuri speciale de securitate

Meci extrem de dificil pentru HCM Baia Mare in polivalenta baimareana in data de 8 februarie. Campioana Romaniei se va afla fata in fata ciu campioana Ungariei, Gyor. Va fi meciul 2 din grupa principala 2 din EHF Champions League.

Handbal Liga Campionilor: Gyori Audi ETO KC vine in Baia Mare cu 250 de suporteri

Meciul 2 din acest an din Liga Campionilor pentru HCM Baia Mare se anunta a fi unul cel putin interesant. Pe langa duelul din teren, va exista si un duel al celor doua galerii, mai ales ca handbalistele di8n Ungaria vor fi sustinute de 250 de suporteri.

FOTO Accident cu trei victime in Baia Mare din cauza vitezei. Au intrat intr-un gard de beton

Accident cu trei victime in Baia Mare. Totul din cauza vitezei excesive. O masina cu numere de Spania a ajuns intr-un gard de beton din zona Dorna dupa ce soferul masinii a pierdut controlul volanului.

Masina furata de Craciun din Elvetia, gasita de politisti in Baia Mare

O masina care figura ca fiind durata din Elvetia a fost depistata de catre politistii din Baia Mare in posesia unui barbat care a declarat ulterior ca a cumparat masina de la o persoana din Seini.

Iepuri uriasi, gaini si porumbei de rasa, intr-o expozitie inedita intr-un liceu din Baia Mare

Municipiul Baia Mare va gazdui la finele acestei saptamani o inedita expozitie de pasari si animale mici de rasa in organizarea Asociatiei Judetene Creasta Cocosului Maramures.

Handbal (f): HCM Baia Mare, invinsa de Gyor, in grupa principala din Liga Campionilor

HCM Baia Mare a fost invinsa de echipa maghiara Gyori Audi ETO KC cu scorul de 18-26 9-13), duminica, in Sala Sporturilor Lascar Pana, intr-un meci cadrul Grupei a a doua principale a Ligii Campionilor la handbal feminin, transmite Agerpres.

HCM Baia Mare a fost invinsa de Gy337;r, detinatoarea trofeului Ligii Campionilor

Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare a pierdut meciul cu Gy337;r ETO, scor 26-18, disputat duminica si contand pentru Liga Campionilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )