Libnet.ro
UNICEF

12:15

Lunea Patimilor. A doua denie din Saptamana Mare

Antena3 Antena3,
Lunea Patimilor. A doua denie din Saptamana Mare

Lunea Patimilor. La fiecare zi din Saptamana Mare, preotii ortodocsi oficiaza deniile, slujbe unicat in cultul divin ortodox. in fiecare zi, credinciosii sunt calauziti de una sau mai multe persoane sfinte. continuă pe Antena3

Traditii si obiceiuri in Saptamana Mare. Ce trebuie sa faceti in fiecare zi

Traditii si obiceiuri in Saptamana Mare. Postul Pastelui se incheie cu Saptamana Mare, a patimilor lui Hristos. In Saptamana Mare se face curatenie generala in gospodarii. Curtile sunt maturate, surile sunt curatat.

Papa Francisc, interviu controversat in Saptamana Mare. Iadul nu exista. Ori te iarta Dumnezeu, ori dispari de tot. Vaticanul neaga vehement autenticitatea declaratiilor Suveranului Pontif

Suveranul Pontif ar fi facut declaratii controversate, chiar in Saptamana Mare. Cotidianul italian La Repubblica a publicat joi un material despre care pretinde ca este un interviu cu Papa Francisc, realizat.

Papa Francisc, marturisire inedita in Saptamana Mare dinaintea Pastelui catolic

Intr-un interviu acordat presei italiene in Saptamana Mare dinaintea Pastelui catolic, Papa Francisc spune ca Iadul nu exista ceea ce exista este disparitia sufletelor pacatoase, citeaza Agerpres.

Zodiac chinezesc saptamana 2-8 aprilie 2018. Ce iti aduce Saptamana Mare in zodiacul chinezesc

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 2 8 aprilie 2018, dupa prima luna si jumatate a Noului An Chinezesc, guvernat deCainele de Pamant. Zodiacul chinezesc exista de mii de ani. Cele 12 animale din.

VIDEO Saptamana Mare, intampinata de cel mai bun cor barbatesc din lume. Concert cu muzica sacra oferit de Corala Armonia a Arhiepiscopia Tomisului

Concertul prepascal invremeaaceea va fi oferit de Arhiepiscopia Tomisului, a carei Corala barbateasca ortodoxa Armonia are in palmares titlul de cel mai bun cor barbatesc din lume.

Papa Francisc a spalat picioarele unor detinuti non-catolici, conform ritualului din Joia Mare

Papa Francisc, aparator al cauzei persoanelor aflate in inchisori, a oficiat o slujba in Joia Mare, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )