Libnet.ro
UNICEF

22:15

Luni, 13 iulie, Adevarul iti prezinta Mari comandanti de osti Nicolae Iorga

Adevărul Adevărul,
Luni, 13 iulie, Adevarul iti prezinta Mari comandanti de osti Nicolae Iorga

Adevarul aduce cititorilor sai o alta carte a marelui nostru istoric Nicolae Iorga, cuprinzand o colectie de personalitati militare vestite de-a lungul vremurilor si modul in care ele au influentat istoria militara a timpurilor lor:Mari comandanti de osti. Pachetul ziar si carte va costa 17,99 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani de la data aparitiei, in limita stocului disponibil. continuă pe Adevărul

inca o tara interzice accesul romanilor, din 13 iulie. Lista completa a statelor care au impus restrictii

Ministerul afacerilor Externe a anuntat, vineri seara, ca Lituania interzice accesul cetatenilor romani, din 13 iulie. Masura vine in contextul in care situatia epidemiologica din Romania s-a inrautatit in ultima saptamana.

Proteste la Belgrad fata de intentia presedintelui Vucic de a impune stare de alerta in perioada 10-13 iulie VIDEO

Mii de oameni s-au adunat marti seara in centrul Belgradului pentru a protesta fata de intentia presedintelui Alexander Vucic de a institui stare de alerta la sfirsitul saptamanii, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19. Mai multi protestatari au intrat in cladirea Parlamentului, dar au fost evacuati, prezenta politistilor in zona fiind semnificativa, conform Balkan Insights.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )