Libnet.ro
UNICEF

01:05

Luni, cea mai dificila zi a saptamanii viitoare. Ce trebuie sa faci, ca sa iti mearga bine. Sfaturi de la astrologul Camelia Patrascanu

Antena3 Antena3,
Luni, cea mai dificila zi a saptamanii viitoare. Ce trebuie sa faci, ca sa iti mearga bine. Sfaturi de la astrologul Camelia Patrascanu

Saptamana viitoare va fi una a debarasarii, inclusiv a prejudecatilor, iar luni va fi cea mai dificila zi din urmatoarele sapte. Mercur este retrograd in continuare, astfel ca trebuie sa. continuă pe Antena3

Unde s-a aprins cea mai mare lumanare de Craciun din lume (FOTO)

Localitatea Schiltz din landul german Hessa se poate lauda cu cea mai mare lumanare din lume, reaprinsa odata cu deschiderea targului de Craciun. Conform traditiei, in.

Federatia Romana de Tenis: Simona Halep, desemnata cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017

Simona Halep 1 WTA) a primit, sambata seara, in cadrul galei anuale organizate de Federatia Romana de Tenis, premiul pentru cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017. Au mai fost premiati, printre altii, Horia Tecau, Marius Copil sau Mihaela Buzarnescu.

O fetita de 6 ani, este cea mai frumoasa din lume. Are peste 520.000 de urmaritori pe Instagram (FOTO)

O fetita in varsta de sase ani a devenit vedeta si pe internet dupa ce a aparut deja in mai multe reclame, in Rusia. Micuta este considerata de internauti cea mai.

Care este cea mai potrivita zi pentru o calatorie cu avionul

Calatoria cu avionul a devenit un fapt obisnuit pentru majoritatea oamenilor dupa introducerea curselor low cost. Dar, totodata, aglomerarea curselor a dus la diverse probleme, dintre care cea mai neplacuta este.

A surclasat-o pe Bouchard! O sportiva originara din Romania a fost desemnata cea mai buna jucatoare de tenis a Canadei in 2017

La doar 17 ani, canadianca de origine romana a fost desemnata cea mai valoroasa tenismena din Tara Artarului, chiar inaintea mult mai cunoscutei Eugenie Bouchard.

Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume, model la doar sase ani FOTO

O fetita de numai sase ani din Rusia a fost catalogata drept cea mai frumoasa fetita din lume. Copila lucreaza deja ca model si are o baza impresionanta de peste jumatate de milion de fani.

Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume. I-a cucerit pe toti la doar sase ani - FOTO

Pana nu demult, titlul de cea mai frumoasa fetita din lume ii apartinea frantuzoaicei Thylane Blondeau, care a devenit faimoasa, la numai patru ani. Acum, la varsta de 16 ani, aceasta a fost.

Garsoniera cu pret de Logan la doi pasi de Piata Universitatii. E cea mai ieftina din Bucuresti

Cea mai ieftina locuinta din Bucuresti seafla la zece minute de Piata Universitatii. Este vorba despre o garsoniera care se vinde cu doar 11. 000 de euro. in blocul construit in 1936.

Cea mai scumpa bicicleta din lume? Costa 3200 de dolari!

Casa de moda Dior a lansat o bicicleta de lux al carei pret sare de 3200 de dolari. Iata de ce este atat de speciala.

Spargatorii tacerii hartuirii sexuale, desemnati de revista Time personalitatea cea mai influenta a anului 2017; Trump pe locul doi

Time Magazine a desemnat miercuri valul de denuntari ale hartuirii sexuale la care sunt supuse femeile, dar si barbatii, declansat de scandalul Weinstein, in Statele Unite, drept personalitatea cea mai influenta a anului 2017, relateaza Reuters, potrivit News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )