Libnet.ro
UNICEF

06:45

Luni este zi decisiva pentru Calin Popescu Tariceanu. Magistratii dau verdictul in dosarul pentru marturie mincinoasa

Antena3 Antena3,
Luni este zi decisiva pentru Calin Popescu Tariceanu. Magistratii dau verdictul in dosarul pentru marturie mincinoasa

Luni este zi decisiva pentru Calin Popescu Tariceanu. Magistratii dau verdictul dupa mai multe amanari. in prima instanta, presedintele Senatului va fi achitat pe fond pentru marturie mincinoasa. La. continuă pe Antena3

CALIN POPESCU TARICEANU: Tudorel Toader a avut un rol important in demersul coalitiei PSD-ALDE

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca Tudorel Toader a avut un rol important in demersul coalitiei PSD-ALDE pentru reformarea justitiei, pentru a incerca sa revenim la normalitate si a incerca sa asiguram independenta justitiei. Toader a facut multe lucruri, hai sa ne aducem aminte, niciun ministru in ultimii zece ani n-a avut curajul sa-i clinteasca un fir de par lui Codruta Kovesi. Sau, cum a fost mai recent, cererea de revocare pentru stimabilul domn Augustin Lazar, spune Tariceanu.

Calin Popescu Tariceanu: Augustin Lazar trebuia demis. Nu pensie grasa, ci dosar penal

Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca Augustin Lazar trebuia sa fie demis pentru faptele sale si sa i se faca dosar penal. De asemenea, liderul Senatului a mai spus ca nu trebuie lasat sa se.

Calin Popescu Tariceanu, tentat sa se uite la Game of Thrones

Game of Thrones/Urzeala tronurilor face noi adepti chiar si la final. Unul dintre ei ar putea fi chiar presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. De cateva zile, peste tot pe unde ma uit, fie pe.

Zi cruciala pentru Calin Popescu Tariceanu: Curtea Suprema ar putea pronunta luni sentinta finala in dosarul de marturie mincinoasa

Completul de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta luni sentinta finala in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost trimis in judecata.

TOADER: Vointa premierului este decisiva si o voi respecta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat astazi, ca Guvernul ii apartine prim-ministrului, si nu presedintelui Romaniei sau Parlamentului, precizand ca decizia premierului Viorica Dancila in cazul sau este decisiva si o va respecta.

IOHANNIS, CATRE VIITORII MAGISTRATI: Legea este aceeasi pentru toti, indiferent de pozitie, functie, avere sau statut social

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut astazi viitorilor magistrati sa fie pregatiti sa faca fata presiunilor si asalturilor din partea unor politicieni asupra sistemului de justitie, subliniind ca este profund atasat principiului constitutional conform caruia legea este aceeasi pentru toti.

Sedinta decisiva in strategia cu Iohannis. Planul PSD daca Presedintele refuza propunerile pentru cele trei ministere

Sedinta importanta a coalitiei PSD-ALDE pentru a decide soarta Guvernului Dancila. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu stabiliesc luni strategia pentru schimbarea celor trei ministri-cheie in cazul in.

TARICEANU, DUPA CE IOHANNIS A SEMNAT PENSIONAREA LUI LAZAR: Final cu happy-end pentru doua personaje patetice

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca pensionarea procurorului general Augustin Lazar prin decretul semnat, ieri, de seful statului, Klaus Iohannis, reprezinta un final cu happy-end . ) pentru doua personaje patetice.

TARICEANU: Pentru Lazar nu trebuia o pensie grasa, ci un dosar penal

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca procurorul general, Augustin Lazar, trebuia sa dea socoteala si demis pentru faptele sale si nu lasat sa se pensioneze.

Tariceanu (ALDE): Augustin Lazar trebuia demis pentru faptele sale si nu lasat sa se pensioneze, cocosat de premii si distinctii, in orice caz nu cu o pensie imensa

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele ALDE, sustine ca Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, trebuia demis pentru faptele sale, precum si ca trebuia deschis un dosar penal impotriva acestuia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )