Libnet.ro
UNICEF

06:45

Luni, sedinta extraordinara a Guvernului pentru adoptarea noilor prevederi fiscale

Hotnews Hotnews,
 Luni, sedinta extraordinara a Guvernului pentru adoptarea noilor prevederi fiscale

Sedinta extraordinara a Guvernului pentru adoptarea noilor prevederi fiscale, programata initial vineri, fost amanata pentru luni. Masurile anuntate de Guvern sunt contestate atat de patronate, cat si de sindicate. Si presedintele Klaus Iohannis a criticat Executivul pe aceasta tema, scrie news. ro. continuă pe Hotnews

Tudose da inapoi dupa criticile lui Iohannis. Sedinta de Guvern pentru adoptarea noilor prevederi fiscale a fost amanata pentru luni

Sedinta extraordinara a Guvernului pentru adoptarea noilor prevederi fiscale programata pentru astazi la ora 14. 00 a fost amanata pentru luni. Masurile anuntate de Guvern sunt contestate atat de patronate, cat si de sindicate. Si presedintele Klaus Iohannis a criticat Executivul pe aceasta tema.

Guvernul urmeaza sa se reuneasca astazi in sedinta extraordinara pentru adoptarea noilor prevederi fiscale

Sedinta extraordinara a Guvernului pentru adoptarea noilor prevederi fiscale, programata initial vineri, fost amanata pentru luni. Masurile anuntate de Guvern sunt contestate atat de patronate, cat si de sindicate. Si presedintele Klaus Iohannis a criticat Executivul pe aceasta tema.

Sedinta de guvern pentru adoptarea noilor modificari fiscale, amanata din nou

ACTUALIZARE 12:26 Premierul Mihai Tudose a anuntat ca sedinta de guvern asteptata pentru astazi va avea loc miercuri. intrebat cand va avea loc sedinta Executivului, Mihai Tudose a raspuns: Miercuri, ca de obicei. *ACTUALIZARE 12:17 Basescu, mesaj pentru premierul Tudose: Trebuie sa opriti azi modificarea Codului fiscal, altfel va asumati impingerea tarii intr-un dezastru Liderul PMP, Traian Basescu, i-a cerut astazi premierului Mihai Tudose sa opreasca modificarea Codului fiscal, el aratand ca, in caz contrar, prim-ministrul isi va asuma impingerea tarii si a populatiei intr-un dezastru. *ACTUALIZARE 09:30 Surse: Guvernul ia in calcul o noua amanare a masurilor fiscale --------- Executivul se reuneste astazi in sedinta extraordinara pentru a dezbate adoptarea noilor masuri fiscale, propuse de ministrul Finantelor, Ionut Misa.

Surse: Tudose amana pentru a doua oara sedinta de Guvern, dedicata revolutiei fiscale

Sedinta extraordinara a Guvernului pentru adoptarea noilor prevederi fiscale se amana din nou, potrivit unor surse politice. Masurile anuntate de Guvern sunt contestate atat de patronate, cat si de sindicate, fiind anuntate proteste ale celor din urma marti. in aceste conditii, premierul Mihai Tudose ezita sa duca pana la capat revolutia fiscala anuntata de PSD, potrivit unor surse politice.

Sedinta extraordinara a Guvernului a fost amanata pentru luni

ACTUALIZARE 16:34 Consiliul Economic si Social a avizat negativ proiectul de modificare a Codului Fiscal Consiliul Economic si Social, organism consultativ al Parlamentului si al Guvernului Romaniei, a avizat negativ proiectul Cabinetului Tudose de modificare a Codului fiscal, inclusiv propunerea de trecere a contributiilor sociale de la angajator la angajat. ------------ Sedinta extraordinara a Guvernului pentru adoptarea noilor prevederi fiscale programata pentru astazi la ora 14. 00 a fost amanata pentru luni.

Sedinta extraordinara a Guvernului a fost amanata pentru luni

Sedinta extraordinara a Guvernului pentru adoptarea noilor prevederi fiscale programata pentru astazi la ora 14. 00 a fost amanata pentru luni, potrivit unei surse din presa.

Guvernul se reuneste astazi in sedinta extraordinara pentru a dezbate adoptarea noilor prevederi fiscale

ACTUALIZARE 09:30 Surse: Guvernul ia in calcul o noua amanare a masurilor fiscale Guvernul Tudose ia in calcul o noua amanare a Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal, potrivit unor surse din presa. --------- Executivul se reuneste astazi in sedinta extraordinara pentru a dezbate adoptarea noilor masuri fiscale, propuse de ministrul Finantelor, Ionut Misa.

Guvernul amana pana luni sedinta extraordinara pe motiv ca nu au fost obtinute inca toate avizele necesare pe masurile fiscal-bugetare

Guvernul a decis amanarea sedintei extraordinare in care ar fi urmat sa fie aprobate masurile fiscal-bugetare care au revoltat mediul de afaceri si sindicatele si care au starnit critici dure din partea presedintelui Klaus Iohannis. Motivul este ca nu au fost obtinute pana acum toate avizele necesare. Initial, sedinta extraordinara fusese programata pentru vineri, ora 14.

Guvernul se reuneste astazi in sedinta extraordinara pentru a dezbate noile prevederi fiscale

Executivul se reuneste astazi in sedinta extraordinara pentru a dezbate o serie de masuri fiscale, propuse de ministrul Finantelor, Ionut Misa.

REVISTA PRESEI 04.11.2017

ADEVARUL *Sedinta de Guvern pentru adoptarea noilor prevederi fiscale a fost amanata pentru luni Sedinta extraordinara a Guvernului pentru adoptarea noilor prevederi fiscale programata pentru vineri la ora 14. 00 a fost amanata pentru luni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )