Libnet.ro
UNICEF

16:45

Lupoaica din fata Muzeului de Istorie din Bucuresti a ramas fara coada

Antena3 Antena3,
Lupoaica din fata Muzeului de Istorie din Bucuresti a ramas fara coada

Statuia imparatului Traian cu o lupoaica in brate din fata Muzeului de Istorie din Bucuresti a fost vandalizata. Mai precis, a ramas fara coada. Un binevoitor a rupt coada animalului. continuă pe Antena3

Statuia imparatului Traian din fata Muzeului din Istorie din Bucuresti a fost vandalizata. Lupoaica a ramas fara coada

Lupoaica tinuta in brate de catre imparatul Traian, in cadrul monumentului de bronz amplasat pe scarile Muzeului National de Istorie a Romaniei, a ramas fara coada in acest weekend.

Vandalism in centrul Capitalei: Victima a cazut celebra lupoaica a lui Traian din fata Muzeului de Istorie (FOTO, VIDEO)

Statuia lui Traian de pe treptele Muzeului de Istorie Nationala a fost vandalizata. Celebra lupoaica a imparatului roman a ramas fara coada. Statuia a fost inaugurata in 2012 de fostul primar Sorin.

FOTO Statuia imparatului Traian din fata Muzeului de Istorie a fost vandalizata

Statuia de bronz a imparatului Traian, amplasata in fata Muzeului de Istorie, a fost vandalizata. Trecatorii au observat ca cineva a rupt coda lupoaicei. Opera sculptorului Vasile Gorduz a fost inaugurata in timpul mandatului pri .

Lupoaica lui Traian din fata Muzeului National de Istorie a Romaniei a ramas fara coada

Coada Lupoaicei care face parte din monumentul aflat in fataMuzeului National de Istorie a Romaniei,s-a desprins duminica si a fost preluata de reprezentantii Administratiei Monumentelor si Patrimoniului Turistic din cadrul Primariei Generale a Capitalei, a declarat purtatorul de cuvant al muzeului pentru News. ro.

UPDATE Lupoaica imparatului Traian a ramas fara coada./ Purtatorul de cuvant al Muzeului de Istorie: Bucata de sculptura a fost gasita de paznic si data Primariei

Lupoaica tinuta in brate de catre imparatul Traian, in cadrul monumentului de bronz amplasat pe scarile Muzeului National de Istorie a Romaniei, a ramas fara coada in acest weekend. Bucata de statuie a fost gasita de catre paznicul Muzeului si a fost predata Primariei.

Lupoaica imparatului Traian a ramas fara coada / Purtatorul de cuvant al Muzeului de Istorie: Bucata de sculptura a fost gasita de paznic si data Primariei

Lupoaica tinuta in brate de catre imparatul Traian, in cadrul monumentului de bronz amplasat pe scarile Muzeului National de Istorie a Romaniei, a ramas fara coada in acest weekend. Bucata de statuie a fost gasita de catre paznicul Muzeului si a fost predata Primariei.

UPDATE Lupoaica imparatului Traian a ramas fara coada /Administratia Monumentelor din cadrul Primariei: Coada lupoaicei a fost recuperata. Am initiat procedurile de reintregire a monumentului

Lupoaica tinuta in brate de catre imparatul Traian, in cadrul monumentului de bronz amplasat pe scarile Muzeului National de Istorie a Romaniei, a ramas fara coada in acest weekend. Bucata de statuie a fost recuperata de un politist care a inmanat-o jandarmului care se ocupa de paza Muzeului, iar in final a fost predata Primariei. Administratia Monumentelor din cadrul Primariei a specificat printr-un comunicat de presa ca a initiat de urgenta procedurile de reintrgire a monumentului.

A ajuns la spital cu dureri mari de burta. Cand medicii s-au uitat pe radiografii au ramas fara cuvinte pret de cateva minute. Este caz unic in istoria medicinii (FOTO)

In urma cu cativa ani, un caz soca lumea medicala. Margaret Daalman, o femeie din Rotterdam, Olanda, s-a prezentat la spital cu dureri cumplite de stomac. Medicii i-au facut o radiografie si au avut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )