Libnet.ro
UNICEF

07:15

Lupta cu CORONAVIRUSUL. Austria mobilizeaza rezervistii pentru prima data dupa Al Doilea Razboi Mondial

B1 B1,
Lupta cu CORONAVIRUSUL. Austria mobilizeaza rezervistii pentru prima data dupa Al Doilea Razboi Mondial

In lupta cu pandemia de coronavirus, Austriaisi mobilizeaza rezervistii pentru prima data dupa Al Doilea Razboi Mondial, potrivit Reuters. Ministrul apararii austriac Klaudia Tanner a mentionat ca. continuă pe B1

Festivalul de Film de la Cannes, amanat pentru prima data in istorie!

Pentru prima oara in istorie, Festivalul de Film de la Cannes a fost amanat. Organizatorii au luat aceasta hotarare din cauza pandemiei de Coronavirus. Iata aici toate detaliile! .

Teraplast intra in indicele BET, care ajunge pentru prima data la 17 companii

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a anuntat luni ca a extins la 17 numarul de companii care fac parte din indicii BET si BET-Total Return TR), dupa ce Comisia Indicilor a aprobat ca producatorul roman de materiale de constructii Teraplast simbol de tranzactionare TRP) sa faca parte din componenta celor doi indici incepand cu data de 23 martie.

Cine este, de fapt, Vulpita de la Acces Direct. Cum arata prima data cand a aparut la Antena 1

Povestea Vulpitei si a lui Viorel nu doar ca a facut inconjurul tarii, dar a si ajuns un serial. Cei doi sunt inca nedezlipiti de pe canapelele emisiunii Acces Direct, in timp ce povestea lor pare ca nu se desira de niciun fel. Cum aratau sotii Stegaru in primele aparitii de la Antena 1? Cine .

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )