Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lupta familiei Iohannis in Instanta pentru casa din Sibiu continua in aceasta saptamana cu doua termene

B1 B1,
Lupta familiei Iohannis in Instanta pentru casa din Sibiu continua in aceasta saptamana cu doua termene

Doua dintre cele trei dosare in Instanta privind casa din centrul Sibiului pierduta de familia Iohannis se vor judecasaptamana aceasta, informeaza HotNews. Miercuri, 28 septembrie, Curtea de. continuă pe B1

Ridicarea salariilor cu 18% pentru oameni din justitie nu este oportuna bugetar

Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a declarat, vineri, dupa intalnirea cu reprezentantii sistemului judiciar, ca majorarea salariilor cu 18% solicitata pentru salariati din justitie nu este considerata oportuna din punct de vedere bugetar.

Amenzile pentru greselile din trafic, in functie de cat esti de bogat: Autoritatile vor ca si cei saraci, si cei bogati sa resimta la fel de puternic consecintele faptei pe care au comis-o

Un proiect de lege mai vechi a fost scos de la naftalina. Acesta prevede ca amenzile pentru greselile din trafic sa fie proportionale cu castigul lunar al soferului. Astfel, spune initiatorul proiectului, s.

Casa din filmul Ex Machina este un hotel de lux in Norvegia

Ex Machina, unul dintre cele mai apreciate filme ale anului 2015 a fost filmat intr-un hotel impresionant din Norvegia. Printre cele mai laudate filme produse anul trecut s-a numarat si Ex Machina. Acest thriller britanic spunea povestea unui miliardar care a creat un robot umanoid cu inteligenta artificiala intr-o cabana izolata intr-o padure. Pelicula a [].

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )