Libnet.ro
UNICEF

13:15

Lupul pacalit de vulpe: Cel mai nepregatit concurent din istoria Vrei sa fii milionar are studii in strainatate (VIDEO)

B1 B1,
Lupul pacalit de vulpe: Cel mai nepregatit concurent din istoria Vrei sa fii milionar are studii in strainatate (VIDEO)

Sa participi la emisiunea Vrei sa fii milionar si sa pierzi de la prima intrebare este de rusinos. Mai ales cand sustii ca ai studii superioare terminate la o celebra universitate din SUA. continuă pe B1

Cel mai cautat jihadist din Indonezia a fost ucis

Extremistul jihadist cel mai cautat din Indonezia, Santoso, a fost ucis in lupte cu fortele de ordine, a anuntat marti politia dupa ani de urmarire a acestui militant sustinator al gruparii Statul.

Piata auto a atins in iunie cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani

Luna iunie a fost cea mai buna luna din ultimii sase ani sub aspectul vanzarii de autoturisme noi, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

Cel mai trist urs din lume: O petitie pentru salvarea animalului a strans peste 270.000 de semnaturi (VIDEO)

Mai mult de 270. 000 de persoane au semnat deja o petitie initiata de Animals Asia pentru salvarea unui urs polar dintr-un centru comercial din Guangzhou, China. Acesta este expus intr-un acvariu pentru a fi.

Messi, urmarit de fani si in vacanta. Cum a fost surprins cel mai bun jucator din lume de un suporter fanatic (FOTO)

Mai este putin pana cand lotul Barcelonei se va reuni, iar Lionel Messi profita de ultimul timp liber ramas pana la reluarea campionatului din Primera. El se afla cu familia intr-o.

Oficial: 2016, cel mai cald an din istorie

In 2016 ar urma sa se inregistreze cele mai ridicate temperaturi inregistrate vreodata pe glob, in conditiile in care nivelurile de dioxid de carbon din atmosfera au atins noi niveluri, contribuind la cresterea incalzirii globale, a anuntat joi, la Geneva, Organizatia Meteorologica Mondiala OMM).

Basescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu. Ce spune un lider PNL despre o alianta cu PMP

Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, a spus, miercuri, ca are retineri cu privire la o posibila alianta cu fuziunea PMP-UNPR, dupa ce Traian Basescu a spus ca el are profilul cel mai bun pentru a fi.

Basescu: Pot sa fiu de acord cu orice, dar cel mai bun profil de premier sunt eu

Fostul presedinte Traian Basescu nu este impresionat de niciunul dintre politicienii romani, declarand ca tot el are cel mai bun profil de premier. Pot sa fiu de acord .

Fuziune UNPR - PMP: Valeriu Steriu sustine ca noua formatiune l-ar putea sustine pe Dacian Ciolos. Traian Basescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu

Presedintele UNPR, Valeriu Steriu, a declarat, miercuri, ca PMP l-ar putea sustine pe Dacian Ciolos pentru Guvernul care se va constitui dupa alegerile parlamentare, daca ideile converg. Pe alta parte, presedintele noii formatiuni a declarat ca el este cel mai bun profil de premier.

FOTO Care este cel mai bun animal de companie - studiu; Top 25 animale ce pot fi domesticite

O echipa de experti in ingrijirea animalelor de la Universitatea Wageningen din Olanda sunt de parere ca iubitorii de animale ar trebui sa ia in considerare si animalele salbatice atunci cand vine vorba despre alegerea unui animal de companie. In mod surprinzator nici cainii si nici pisicile nu se afla printre primele 25 de pozitii ale topului realizat de acestia pentru cel mai potrivit animal de companie.

FOTO: SUA: Cel mai amuzant mesaj adresat fanilor jocului Pokemon Go

Un cetatean american a afisat la intrarea cladirii in care locuieste un bilet al carui mesaj are drept grup tinta fanii jocului video Pokemon Go. Pe scurt, mesajul le aminteste acestora de legea privind incalcarea proprietatii private, in cel mai amuzant mod.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )