Libnet.ro
UNICEF

14:00

Luxemburg, cel mai MARE salariu minim din Europa. Pe ce loc se afla Romania.

România Liberă România Liberă,
Luxemburg, cel mai MARE salariu minim din Europa. Pe ce loc se afla Romania.

Salariul minim legal in Belgia este de 1. 502 euro brut, al doilea salariu minim cel mai ridicat din Europa dupa Luxemburg 1. 874 de euro), au relatat vineri ziarele Le Soir si De Standaard pe baza datelor furnizate de Eurostat si citate de agentia Belga, conform Agerpres. Salariul minim a crescut cu 29% in zece ani in Belgia si 36% in Luxemburg. Ambele tari sunt urmate indeaproape de Olanda, unde salariul minim este de 1. 478 de euro crestere de 18%), Franta cu 1. 430 de euro crestere de 30%) . continuă pe România Liberă

Luxemburg are cel mai ridicat salariu minim din Europa. Romania, clasata pe penultimul loc

Salariul minim legal in Belgia este de 1. 502 euro brut, al doilea salariu minim cel mai ridicat din Europa dupa Luxemburg ,1. 874 de euro, au relatat vineri ziarele Le Soir si De Standaard pe baza datelor furnizate.

Cel mai mare centru de transport din Estul Africii a fost inchis din cauza unui incendiu: Este o criza majora

Un incendiu masiv a cuprins un aeroport din Africa. Cel mai mare centru de transport din Estul Africii este acum inchis, toate zborurile fiind suspendate.

VIDEO Cel mai mare centru de transport din Estul Africii a fost inchis din cauza unui incendiu: Este o criza majora

Un incendiu masiv a cuprins un aeroport din Africa. Cel mai mare centru de transport din Estul Africii este acum inchis, toate zborurile fiind suspendate.

Randament scazut pentru cel mai mare fond suveran din lume

Fondul de investitii al guvernului norvegian, cu active de 760 miliarde de dolari, a desemnat o comisie insarcinata sa imbunatateasca performantele institutiei, dupa ce a inregistrat in trimestrul al doilea un randament de numai 0,1%, potrivit Wall.

Cel mai mare producator de generice si-a majorat afacerile la 56 mil. euro

Cifra de afaceri a Terapia Ranbaxy, cel mai mare producator de medicamente generice din Romania, s-a situat in primul semestru la 250 milioane lei 56 milioane euro), in crestere cu 8% comparativ cu perioada similara a anului trecut, scrie Mediafax .

Cat de sigure sunt pensiile private? Un magnat bulgar a sustras 50 mil. euro din cel mai mare fond

Magnatul bulgar Ivo Prokopiev a sustras pana la 100 de milioane de leva 50 milioane euro) din cel mai mare fond privat de pensii din Bulgaria, Doverie, potrivit Comisiei de Supraveghere Financiara din aceasta tara, transmite Novinite, preluat de.

Cel mai mare bebelus nascut in Spania: Copilul cantareste 6,2 kg

Doctorii spanioli au anuntat nasterea celui mai greu bebelus din tara: O britanica a nascut, natural, in Alicante, o fetita cantarind 6,2 kilograme. Maxime Marin a dat nastere fara.

FOTO VIDEO Japonia lanseaza la apa cel mai mare vas de lupta dupa al Doilea Razboi Mondial

Japonia a prezentat ieri cea mai mare nava de lupta dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, care are o lungime de 250 de metri, cantareste 19. 500 de tone si poate transporta 14 elicoptere.

FOTO VIDEO Japonia lanseaza la apa cel mai mare vas de lupta dupa Al Doilea Razboi Mondial

Japonia a prezentat ieri cea mai mare nava de lupta dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, care are o lungime de 250 de metri, cantareste 19. 500 de tone si poate transporta 14 elicoptere.

S-au scumpit lactatele. Cea mai mare companie a ridicat preturile cu 3%

Cel mai mare producator de produse din lapte din Republica Moldova, compania JLC a majorat costul majoritatii produselor sale.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )