Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

Luxemburg, Danemarca si Belgia, cel mai crescut cost orar cu mana de lucru, in 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Luxemburg, Danemarca si Belgia, cel mai crescut cost orar cu mana de lucru, in 2017

Bulgaria 5,1 euro) si Romania 5,5 euro) aveau in 2017 cel mai scazut cost orar cu mana de lucru, fata de un nivel mediu de 23,1 euro in Uniunea Europeana, si de 26,9 euro in zona euro, arata datele publicate atazi de Oficiul European de Statistica Eurostat. continuă pe Ziarul Bursa

Luxemburg, Danemarca si Belgia, cel mai crescut cost orar cu mana, in 2017

Bulgaria 5,1 euro) si Romania 5,5 euro) aveau in 2017 cel mai scazut cost orar cu mana de lucru, fata de un nivel mediu de 23,1 euro in Uniunea Europeana, si de 26,9 euro in zona euro, arata datele publicate atazi de Oficiul European de Statistica Eurostat.

Cel mai lung studiu Harvard privind viata de adult dezvaluie cum putem fi mai fericiti simai sanatosi

Una dintre cele mai lungi cercetari Harvard privind premisele fericirii si ale sanatatii scoate la iveala importanta relatiilor sociale. Conform acestora, singuratatea este cel mai mare dusman al sanatatii mintale.

Cel mai mare SSD din lume a atins pragul de 100TB

In urma cu ceva timp, din perspectiva capacitatii, cel mai mare SSD nu avea nici o sansa sa se apropie de cel mai mare hard disk. intre timp, rolurile s-au inversat. SSD-urile continua sa fie un mediu de stocare premium capabil de viteze foarte mari. in mod surprinzator insa, desi asociezi cele mai rapide modele [].

Bucurestiul gazduieste cel mai prestigios turneu de biliard din Europa

In aceste zile se desfasoara in Bucuresti cel mai mare concurs de biliard din Europa care este deja la a treia editie. Cei mai buni jucatori de biliard din toata lumea vin in Capitala sa se lupte pentru.

Povestea Antonov An-225, cel mai mare avion creat vreodata

Antonov An-225 Mriya este cel mai mare avion din lume, din punct de vedere al greutatii, anvergurii si lungimii. Pe 22 martie, acesta a zburat din nou dupa ce a fost reparat. Cum a reusit aceasta aeronava sa creeze un mit? Primul zbor al Antonov An-225 a fost la Kievpe 21 decembrie 1988. Initial, acesta [].

Cel mai puternic val de vreme extrema din Romania. Avertismentul meteorologilor

Romania este lovita deja de cel mai violent episod din aceasta iarna. Frontul atmosferic a intrat deja pe teritoriul Romaniei, iar in scurt timp va incepe sa ninga si in Capitala. Peste o ora intra i.

Romania este statul cu cel mai ieftin teren arabil din Uniunea Europeana. Cu cat se vinde un hectar in tara noastra

Romania este statul cu cel mai ieftin teren arabil din Uniunea Europeana. Un hectar s-a vandut in tara noastra, in 2016, cu peste 1950 de euro, arata datele publicate de Eurostat. La polul opus, Olanda a.

Romania isi vinde pamantul la cel mai mic pret din Uniunea Europeana

Romania este tara cu cel mai ieftin teren arabil din Uniunea Europeana, dupa ce pretul mediu pentru un hectar era in 2016 sub 2. 000 de euro, scrie Digi24.

Suntem tara cu cel mai ieftin teren arabil din Uniunea Europeana

Olanda a avut, in anul 2016, cele mai ridicat pret din Uniunea Europeana la achizitionarea unui hectar de teren arabil 63. 000 euro), in timp ce Romania este tara cu cel mai ieftin teren arabil in medie - 1. 958 euro), potrivit datelor publicate, ieri, de Eurostat.

Catalina Bozianu (PMP): PSD, cel mai mare dezastru pentru invatamantul romanesc

Deputatul PMP de Prahova, Catalina Bozianu, sustine, intr-o declaratie politica, faptul ca PSD reprezinta cel mai mare dezastru pentru invatamantul romanesc. Bozianu critica afirmatia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )