Libnet.ro
UNICEF

00:06

Luxoasa vila a designerului Gianni Versace, scoasa la licitatie incepand cu 75 de milioane de dolari (VIDEO)

B1 B1,
Luxoasa vila a designerului Gianni Versace, scoasa la licitatie incepand cu 75 de milioane de dolari (VIDEO)

Luxoasa locuinta a celebrului designer Gianni Versace, ucis prin impuscare in urma cu 16 ani, este scoasa la vanzare. Licitatia pentru vila situata in Florida incepe de la 75 de milioane de dolari. in anu. continuă pe B1

Vila din Miami a lui Gianni Versace, scoasa la licitatie! Pretul porneste de la 75 milioane de dolari!

Casa Casuarina, vila din Miami pe care Gianni Versace a cumparat-o in anul 1992 pentru doar 10 milioane de dolari, a fost scoasa acum la licitatie. Actualul proprietar incearca sa vanda vila, iar in urma cu un an aceasta a fost listata pe piata la pretul de 125 de milioane de dolari. Vila nu s-a vandut cu toate ca pretul a scazut cu 50 de milioane de dolari. Continue reading .

Casa lui Versace, scoasa la vanzare. Vezi cat costa palatul in care a fost impuscat ...

Casa lui Gianni Versace din Florida este de vanzare. Palatul in care a fost impuscat celebrul designer acum 16 ani face 75 de milioane de dolari, la prima strigare, informeaza rtv. net. Casa Casuarina a fost construita in anii 30, de un arhitect celebru. Gianni Versace a cumparat palatul in 1992 si a investit in el inca 30 de milioane de dolari. Dupa moartea designerului, proprietatea a fost cumparata de un om de afaceri, care a transformat-o in hotel. Vila are 10 dormitoare, potrivit .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )