Libnet.ro
UNICEF

01:05

Macaulay Culkin, indragitul actor din Singur Acasa, a scapat de dependenta de droguri si arata mai bine ca oricand. Viata lui s-a schimbat radical (FOTO)

B1 B1,
Macaulay Culkin, indragitul actor din Singur Acasa, a scapat de dependenta de droguri si arata mai bine ca oricand. Viata lui s-a schimbat radical (FOTO)

Actorul Macaulay Culkin 36 de ani) pare sa fi trecut peste perioada aceea dificila din viata lui, cand era dependent de droguri si alcool, iar aspectul sau fizic si aparitiile sale publice lasau de dorit. continuă pe B1

DOLIU in lumea cinematografiei: Celebrul actor din Singur acasa, gasit MORT in camera de hotel (FOTO)

John Heard, cunoscut pentru rolul sau din filmele Home Alone, a murit la varsta de 72 de ani. Actorul care a jucat rolul lui Peter McAllister in celebra serie mentionata, dar si alte roluri in.

A murit actorul John Heard, tatal eroului principal din Singur acasa

Actorul John Heard, cunoscut mai ales pentru rolul lui Peter McAllister din seria filmelor Home Alone / Singur acasa, a murit la varsta de 72 de ani.

Actorul John Heard, tatal lui Kevin din Singur acasa, a fost gasit mort intr-un hotel

Actorul John Heard, cunoscut mai ales pentru rolul Peter McAllister, tatal protagonistului din primele doua filme Home Alone/ Singur acasa, interpretat de Macauley Culkin, a fost gasit mort, vineri, intr-un hotel din orasul Palo Alto, California. Actorul avea varsta de 72 de ani, informeaza variety. com.

VIDEO Actorul John Heard, tatal lui Macaulay Culkin in filmele Singur acasa, a murit la varsta de 72 de ani

Actorul John Heard, cunoscut mai ales pentru rolul Peter McAllister, tatal protagonistului din primele doua filme Home Alone/ Singur acasa, interpretat de Macaulay Culkin, a fost gasit mort, vineri, intr-un hotel din orasul Palo Alto, California. Actorul avea varsta de 72 de ani, informeaza News. ro citand variety. com.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2246 seconds )