Libnet.ro
UNICEF

21:00

in Macedonia vor avea loc alegeri parlamentare anticipate pe 5 iunie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in Macedonia vor avea loc alegeri parlamentare anticipate pe 5 iunie

In Macedonia au fost convocate alegeri parlamentare anticipate pentru data de 5 iunie, dupa ce parlamentul a fost dizolvat, in cadrul unui acord mediat de Uniunea Europeana ce vizeaza incetarea unei perioade de luni de zile de blocaj politic avand legatura cu un scandal privind interceptarile telefonice, relateaza vineri agentia Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul Macedoniei a fost dizolvat: Pe 5 iunie vor avea loc alegeri anticipate

Parlamentul macedonean a fost dizolvat vineri, la capatul mai multor luni de tensiuni politice generate de un scandal al interceptarilor in care sunt implicati mai multi politicieni, informeaza Reuters.

Ambasada Romaniei in Republica Moldova si-a lansat pe site sectiunea Alegeri parlamentare in Romania

Ambasada Romaniei in Republica Moldova a lansat vineri pe pagina proprie de internet sectiunea Alegeri parlamentare in Romania, destinata cetatenilor romani cu domiciliul sau resedinta in Republica Moldova care doresc informatii cu privire la modalitatea de desfasurare a procesului electoral din strainatate.

Anul acesta va avea loc un atac informatic global asupra iPhone, avertizeaza Edward Snowden, fost consultant NSA

Edward Snowden, fostul consultant al Agentiei de Securitate Nationala din SUA, a scris pe contul sau de Twitter ca la sfarsitul acestui an va avea loc un atac informatic global asupra iPhone. Cauza ar fi.

Criza politica in Macedonia. Parlamentul macedonean a fost dizolvat, dupa trei zile consecutive de proteste

Alegeri parlamentare anticipate vor avea loc pe 5 iunie in Macedonia, al carei Parlament a fost dizolvat dupa mai multe luni de tensiuni politice provocate de scandalul legat de interceptarea unor politicieni, relateaza agentia de presa Reuters.

Ciprian Gavriliu, Deloitte: Companiile vor avea costuri mai mari cu dosarul preturilor de transfer, din cauza termenului scurt de depunere

Marii contribuabili pentru care ANAF a instituit obligatia depunerii dosarului de preturi de transfer, prin care se demonstreaza ca tranzactiile companiei cu parti afiliate au avut loc la valoarea de piata, vor inregistra costuri mai mari cu pregatirea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )