Libnet.ro
UNICEF

07:45

Macel in Fasia Gaza: Cel putin 41 protestatari palestinieni au fost ucisi si peste 1000 de raniti in urma unor tiruri de arma a militarilor israelieni

B1 B1,
Macel in Fasia Gaza: Cel putin 41 protestatari palestinieni au fost ucisi si peste 1000 de raniti in urma unor tiruri de arma a militarilor israelieni

UPDATE: Un nou bilant anuntat de ministrul palestinian al Sanatatii ridica la 41 numarul deceselor in randul protestatarilor palestinieni din Fasia Gaza, informeaza CNN. Protestetele au loc in. continuă pe B1

Macel in Fasia Gaza: Cel putin 37 protestatari palestinieni au fost ucisi si peste 1000 de raniti in urma unor tiruri de arma a militarilor israelieni

UPDATE:Cel putin 37 de palestieni au fost ucisi, iar alti 1. 300 au fost raniti, in urma violentelor extreme de ce au loc la granita dintre Fasia Gaza si Israel. Armata israeliana a precizat ca.

VIDEO Furtuni devastatoare n India, cel putin 41 de oameni au murit

Cel putin 41 de persoane si-au pierdut viata in urma mai multor furtuni produse duminica in nordul Indiei care au provocat pagube importante, conform autoritatile citate de AFP, citata de Agerpres.

Cel putin 41 de oameni au murit. Furtunile puternice au provocat un adevarat dezastru

Cel putin 41 de persoane si-au pierdut viata in urma mai multor furtuni produse duminica in nordul Indiei care au provocat pagube importante, conform autoritatile citate de AFP. in statul Uttar Pradesh, cel p.

Conflict sangeros in Fasia Gaza, inaintea inaugurarii ambasadei SUA la Ierusalim: 37 palestinieni au fost ucisi

Cel putin 37 de palestinieni au fost ucisi luni in Fasia Gaza de soldati israelieni la frontiera, unde zeci de mii de persoane protesteaza impotriva mutarii la Ierusalim a Ambasadei SUA din Israel, conform unui nou bilant transmis de Ministerul.

Atentat in Palestina. Cel putin 18 palestinieni ucisi de militari israelieni, inaintea inaugurarii Ambasadei SUA la Ierusalim

Cel putin 18palestinieni au fost ucisi de militari israelieni luni, in cele mai sangeroase confruntari la frontiera dintre Fasia Gaza si Israel din ultimele saptamani. Aceste violente au loc cu doar.

Cel putin 37 palestinieni ucisi de militari israelieni, inaintea inaugurarii Ambasadei SUA la Ierusalim

Cel putin 18palestinieni au fost ucisi de militari israelieni luni, in cele mai sangeroase confruntari la frontiera dintre Fasia Gaza si Israel din ultimele saptamani. Aceste violente au loc cu doar.

Tensiuni in Fasia Gaza: Doi protestatari palestinieni au fost ucisi, iar alti 28 raniti, in urma unor tiruri de arma a militarilor israelieni

Fortele armatele israeliene au impuscat mortal doi palestinieni in timpul protestelor de la granita dintre Fasia Gaza si Israel. De asemenea, in titurile de arma trase de militari au mai fost raniti 28 de.

Macron condamna violentele din Fasia Gaza

Presedintele francez Emmanuel Macron a condamnat violentele din Fasia Gaza, a comunicat presedintia, adaugand ca el va discuta cu toate partile implicate din regiune in urmatoarele zile, scrie Reuters.

SUA: Focuri de arma ntr-un liceu din California, cel putin un ranit

Cel putin o persoana a fost ranita intr-un liceu din California unde politia a intervenit dupa ce au fost auzite focuri de arma, anunta televiziunea americana CBS, preluata de AFP.

UPDATE SUA: Focuri de arma ntr-un liceu din California, cel putin un ranit / Un suspect a fost retinut

Cel putin o persoana a fost ranita intr-un liceu din California unde politia a intervenit dupa ce au fost auzite focuri de arma, anunta televiziunea americana CBS, preluata de AFP. Un suspect a fost retinut.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )