Libnet.ro
UNICEF

11:15

MACEL in lumea manelelor! Regele Florin Salam amenintat cu MOARTEA de interlopi:Ai si tu 40 de ani! Vrei sa iei bataie la varsta asta (VIDEO)

B1 B1,
MACEL in lumea manelelor! Regele Florin Salam amenintat cu MOARTEA de interlopi:Ai si tu 40 de ani! Vrei sa iei bataie la varsta asta (VIDEO)

Florin Salam a declansat un urias scandal in lumea interlopa dupa ce a cantat melodia intitulata Sa dispara indienii la o petreceredinIasi, unde au fost invitati si membri ai clanului. continuă pe B1

MACEL in lumea manelelor! Regele Florin Salam amenintat cu MOARTEA de interlopi:Ai si tu 40 de ani! Fanii sunt in stare de SOC (VIDEO)

Florin Salam a declansat un urias scandal in lumea interlopa dupa ce a cantat melodia intitulata Sa dispara indienii la o petreceredinIasi, unde au fost invitati si membri ai clanului.

Gigi Becali e mic copil pe langa seful PSD! Liviu Dragnea, DANS EPOCAL pe melodia Eu las lumea sa vorbeasca, a lui Florin Salam! (FOTO,VIDEO)

Liviu Dragnea a petrecut pana in zori la nunta fiul lui, Valentin. Seful PSD a fost filmat in timp ce dansa pe o melodie cantata chiar de regele manelelor, si anume, Florin Salam, conform Cancan. ro. Liderul.

Conflict urias intre regii manelelor! Florin Salam si Adi Minune, DEZLANTUITI impotriva lui Nicolae Guta... Sfarsit TRAGIC pentru artist...

Florin Salam, Adrian Minune si Nicolae Guta se afla intr-o continua competitie in lumea manelelor. Astfel, si fanii lor sunt pe masura. Un fan infocat a lui Nicolae Guta si l-a tatuat pe artist pe.

Florin Salam ar fi cantat pana dimineata la nunta faraonica a fiului lui Liviu Dragnea: Cine a fost sufletul petrecerii

Nunta fiului lui Liviu Dragnea a tinut toata atentia tabloidelor in acest weekend. Jurnalistii de la Cancan scriu ca acest eveniment s-a bucurat si de prezenta manelistului Florin Salam care le-ar fi cantat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )