Libnet.ro
UNICEF

21:46

Macovei cere demisia lui Oprea, in lipsa unor explicatii privind moartea politistului Bogdan Gigina

Hotnews Hotnews,
 Macovei cere demisia lui Oprea, in lipsa unor explicatii privind moartea politistului Bogdan Gigina

Eurodeputatul Monica Macovei considera ca vicepremierul Gabriel Oprea ar trebui sa demisioneze in lipsa unor explicatii rapide si credibile legate de accidentul in urma caruia politistul Bogdan Gigina, care insotea coloana oficiala a vicepremierului, a murit. continuă pe Hotnews

Monica Macovei cere demisia lui Oprea, dupa moartea agentului de la Rutiera

Europarlamentara Monica Macoivei i-a cerut demisia premierului Gabriel Oprea, dupa ce au aparut mai multe informatii potrivit carora politistul care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa din centrul Capitalei facea parte din coloana oficiala a ministrului.

Gorghiu cere demisia lui Oprea. Kamikaze sau curaj si normalitate in politica?

Asa cum bine sesiza cineva pe facebook, in trecutul politicii romanesti exista o intreaga istorie a accidentelor. Cel mai recent e prabusirea avionului din Apuseni, eveniment care a generat niste demisii in Guvern, demisii care au creat contextul pentru ruperea USL-ului. Poate avea cazul politistului care facea parte din coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea consecinte importante asupra scenei politice romanesti? E posibil.

Macovei, despre moartea politistului care conducea coloana oficiala: in lipsa unor raspunsuri rapide si credibile, solutia este demisia generalului Oprea

Presedintele partidului M10, Monica Macovei, i-a cerut demisia ministrului de Interne Gabriel Oprea, dupa moartea politistului care conducea coloana oficiala. Conform legii, vicepremierul sau ministrii au drept la escorta numai in cazul unei situatii de urgenta. De asemenea, Monica Macovei ii cere demisia si consilierului prezidential Dan Mihalache, pentru ca a fost surprins dormind in timpul unei vizite oficiale.

Alina Gorghiu ii cere demisia lui Gabriel Oprea, in legatura cu moartea politistului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ii solicita lui Gabriel Oprea demisia in cazul in care nu da explicatii urgente legate de conditiile in care s-a produs accidentul in urma caruia politistul care insotea coloana oficiala a vicepremierului a decedat, precizand ca trebuie sa raspunda la mai multe intrebari.

Gorghiu s-a gandit mai bine si ii cere demisia lui Oprea. Tomac: Daca respecta cu adevarat uniforma politista, liderul UNPR trebuie sa demisioneze

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, ii transmite vicepremierului Gabriel Oprea ca nu a procedat corect pentru ca a recunoscut abia dupa doua zile de la producerea accidentului ca politistul care a murit dupa ce a cazut intr-o groapa facea parte din coloana oficiala care il insotea. Gorghiu ii cere lui Oprea sa explice imprejurarile in care care s-a petrecut accidentul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )