Libnet.ro
UNICEF

01:05

Macro Mall, cumparat cu 4 milioane euro de grecii de la Jumbo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Macro Mall, cumparat cu 4 milioane euro de grecii de la Jumbo

Hipermarketul de jucarii Jumbo, care a intrat pe piata romaneasca in urma cu cinci ani, a cumparat primul mall al Brasovului - Macro Mall - pentru patru milioane de euro. continuă pe Ziarul Bursa

INS: Importuri de legume si fructe de 691 milioane euro, in primele 5 luni; exporturile au totalizat 57,6 milioane euro

Importurile de legume si fructe ale Romaniei au totalizat, in primele cinci luni ale acestui an, 691 milioane euro, fiind cu 6,5% mai mari comparativ cu cele din perioada similara a anului trecut, conform datelor centralizate de Institutul National de.

UNIQA Asigurari a raportat vanzari de 13,4 milioane euro

Uniqa Asigurari de viata a inregistrat cea mai importanta evolutie, in primele sase luni ale acestui an, pe segmentul asigurarilor de viata, unde s-au vandut polite in valoare de 9,1 milioane de euro, cu 56 % mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat transmis redactiei.

Alpha Bank ia 40 milioane euro de la Banca pentru Comert si Dezvoltare a Marii Negre

Banca pentru Comert si Dezvoltare a Marii Negre BSTDB) creste finantarea pusa la dispozitia IMM-urilor din tara noastra printr-o facilitate de 40 de milioane de euro acordata Alpha Bank Romania. Facilitatea va fi utilizata pentru finantarea investitiilor si asigurarea capitalului de lucru necesar IMM-urilor romanesti care activeaza in sectoarele industrie, productie, agricultura sau servicii.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )