Libnet.ro
UNICEF

01:05

MACRO NEWSLETTER 15 ianuarie 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MACRO NEWSLETTER 15 ianuarie 2018

Preturile de consum din SUA si-au temperat cresterea anuala in decembrie 2017, pana la 2,1%, de la 2,2% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,1%, dupa o crestere de 0,4% in luna anterioara. continuă pe Ziarul Bursa

MACRO NEWSLETTER 12 ianuarie 2018

Comenzile industriale noi din Germania au scazut neasteptat in noiembrie 2017, cu o rata lunara de 0,4%, dupa un avans de 0,7% in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a accelerat pana la 8,7%, de la 7,2% in luna anterioara.

Aveti grija! Luni, 15 ianuarie, este cea mai depresiva zi din an. Ce inseamna

A treia zi de luni a fiecarui an este considerata a fi cea mai depresiva zi. Drept urmare, lunii, 15 ianuarie, este Blue Monday, cea mai depresiva zi a anului 2018. Luni, 15 ianuarie, in.

Luni, 15 ianuarie, cea mai DEPRESIVA zi din an. Ce RISCURI presupune

A treia zi de luni a fiecarui inceput de an este considerata a fi cea mai depresiva. Luni, 15 ianuarie, este Lunea albastra, cea mai trista zi a anului 2018, scrie Adevarul. in.

15 ianuarie, Ziua Culturii Nationale, marcata in ziua nasterii marelui poet Mihai Eminescu

15 ianuarie, Ziua Culturii Nationale si ziua nasterii marelui poet national Mihai Eminescu. Acesta a fost un important prozator, dramaturg si jurnalist, fiind catalogat de criticii literari drept cea mai.

Ziua Culturii Nationale, sarbatorita in Baragan. Programul manifestarilor ce se vor desfasura pe 15 ianuarie

Luni, 15 ianuarie, institutiile din judetul Calarasi organizeaza o serie de manfiestari, dedicate Zilei Culturii Nationale.

TARA lui PAPURA-VODA: Casutele comandate de Primaria Ploiesti pentru Craciunul 2017 au ajuns in oras in 14 ianuarie 2018!

Primaria Ploiesti a inceput, inca din februarie 2017, o procedura de achizitie directa prin SEAP pentru cumpararea unor casute de lemn destinate unui targ de Craciun ce urma sa fie.

Horoscop 15 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Zodia care va repara ceva important in viata

Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie, pentru luni, 15 ianuarie. Iata ce spune astrologul Camelia Patrascanu pentru fiecare zodie: .

Horoscop zilnic 15 ianuarie. Vesti proaste pentru Tauri

Berbec Nu sunteti deloc sociabil si aveti tendinta sa va izolati. S-ar putea sa va confruntati cu probleme care s-au acumulat in ultima perioada. Taur Sunteti abatut si nervos, apasat de.

Horoscop de weekend, 13-14 ianuarie 2018

Berbec Acest sfarsit de saptamana te prinde curpins de gelozie. Simti ca persoane de langa tine nu iti acorda suficienta importanta, insa aceasta perspectiva a ta se va sch.

Horoscopul saptamanii 12-18 ianuarie 2018. Zodia care ramane fara bani saptamana viitoare

Descopera ce-ti prezic astrele pentru saptamana care urmeaza! Berbec Gandesc mai mult, sunt atente la fiecare amanunt si pragmatice. Sa faca tot posibilul si sa fructifice perioada la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )