Libnet.ro
UNICEF

01:05

MACRO NEWSLETTER 19 Decembrie 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MACRO NEWSLETTER 19 Decembrie 2017

Activitatea in sectorul privat din Franta a scazut usor in decembrie 2017. Indicele agregat al activitatii a scazut pana la 60 o valoare sub 50 arata contractie), in conditiile in care indicele sectorului serviciilor a scazut pana la 59,4, de la 60,4 in luna anterioara. Indicele activitatii din industria prelucratoare a crescut neasteptat, pana la 59,3, de la 57,7 in luna precedenta, in conditiile unei cresteri a indicelui productiei pana la 62,6, de la 59,9 in luna anterioara. continuă pe Ziarul Bursa

MACRO NEWSLETTER 18 Decembrie 2017

Preturile de consum din SUA si-au accelerat cresterea anuala in noiembrie 2017, pana la 2,2%, de la 2% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,4%, dupa o crestere de 0,1% in luna anterioara.

Vremea in urmatoarele doua saptamani: Lapovita si ninsoare in majoritatea regiunilor dupa 19 decembrie pana in Ajunul Craciunului si in ultima zi din an

Vremea se anunta relativ rece in majoritatea regiunilor tarii, in urmatoarele doua saptamani, iar meteorologii estimeaza precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in zilele premergatoare Craciunului, precum si in ultima zi din an, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila in intervalul 18 - 31 decembrie, publicata luni si citata de Agerpres.

Horoscopul zilei - 19 decembrie. Aceasta zodie este la o rascruce de drumuri si nu poate merge mai departe

Berbec - Nu reusiti sa ajungeti la niste obiective la care visati. Trebuie sa acceptati situatia inca o vreme, pentru ca vor aparea si rezultatele dorite. Taur - Din nefericire va aflati.

GOOGLE DOODLE. Google marcheaza apropierea Sarbatorilor de iarna cu un doodle special

GOOGLE DOODLE 18 decembrie 2017. Apropierea Sarbatorilor de iarna este marcata de Google cu un doodle special. Compania a inceput numaratoarea inversa pana la Craciun cu un doodle de sezon: .

GOOGLE DOODLE. Google marcheaza apropierea sarbatorilor de iarna cu un doodle special

GOOGLE DOODLE 18 decembrie 2017. Apropierea Sarbatorilor de iarna este marcata de Google cu un doodle special. Compania a inceput numaratoarea inversa pana la Craciun cu un doodle de sezon: .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )