Libnet.ro
UNICEF

01:06

MACRO NEWSLETTER 21 MARTIE 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MACRO NEWSLETTER 21 MARTIE 2016

Activitatea in industria prelucratoare din regiunea Philadelphia a inregistrat, in martie 2016, prima expansiune din ultimele 7 luni, fondul cresterii comenzilor noi. continuă pe Ziarul Bursa

MACRO NEWSLETTER 18 martie 2016

Creditul acordat rezidentilor din Polonia si-a temperat cresterea anuala in februarie 2016, pana la 5,9%, de la 6,4% in luna precedenta, in conditiile in care creditul acordat gospodariilor populatiei si-a accelerat cresterea anuala pana la 5,1%, de la 4,1% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,2%.

Horoscop zilnic, 21 martie 2016. Leii primesc ajutor fara sa-l solicite

Horoscop zilnic, 21 martie 2016. Leii au parte de o zi buna, in care li se sare in ajutor chiar daca nu cer acest lucru, in timp ce Capricornii se simt amenintati de persoane pe care au reusit sa le tina in frau pana acum.

Horoscop zilnic, 22 martie 2016. Varsatorii sunt criticati de rude

Horoscop zilnic, 22 martie 2016. Berbecii sunt surprinsi de promisiunile facute de cunoscuti, unele dintre ele de-a dreptul absurde, iar nativii din Varsator sunt criticati de rude.

intorsatura neasteptata. O directiva UE da peste cap Legea darii in plata. Norma europeana intra in vigoare din 21 martie

Rasturnare de situatie in privinta legii darii in plata: din 21 martie intra in vigoare la nivel european Directiva 17/2014, care reglementeaza creditele ipotecare, astfel ca proiectul gandit de catre deputatul Daniel Zamfir este pe cale de a-si pierde sensul.

Comedie spumoasa, cu aventuri si incurcaturi. Vine barza! pe malul Borcei, pe 21 martie

Una dintre cele mai spumoase comedii se joaca luni, 21 martie, la Calarasi. Teatrul de pe Lipscani va invita sa radeti si sa va simtiti bine la spectacolul Vine barza!, adaptare dupa Andre Roussin, incepand cu ora 18. Distributia este formata din: Adriana Trandafir, Laura Cosoi, Mihai Ciuca, Gabriel Fatu / Dan Radulescu, Doina Teodoru.

21 martie in istorie: Dezastru la mina Vulcan. Parlamentul rus aproba ocuparea peninsulei Crimeea

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 21 martie .

Filmul Ilegitim va avea proiectia de gala la Galati, luni, 21 martie

Evenimentul se va desfasura luni, 21 martie, de la ora 20,15 la Cinema 3D Prof. Ioan Manole in prezenta actorilor Alina Grigore, Bogdan Albulescu si a producatorului Anamaria Antoci.

HOROSCOP 21 martie. Gemenii vor progresa in relatia de cuplu

Horoscop maine, 21 martie. Gemenii vor progresa in relatia sentimentala, iar Capricornii vor fi preocupati de probleme de familie.

VIDEO. 21 martie Ziua muzicii vechi

Din 2013, 21 martie a fost declarata Ziua europeana a muzicii vechi; este chiar ziua cand s-a nascut in 1685 cel mai important reprezentant a ceea ce numim astazi muzica veche: compozitorul Johann Sebastian Bach. Si intr-un timp cand mostenirea fundamentala europeana este invocata din ce in ce mai des, o asemenea sarbatoare nu poate fi trecuta cu vederea.

Avertizare. Codul galben de inundatii pe Dunare a fost prelungit pana pe 21 martie

Cresterea alarmanta a cotelor Dunarii pune autoritatile pe jar. Codul galben de inundatii pe Dunare a fost prelungit pana pe 21 martie pentru mai multe judete, printre care si Calarasi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )