Libnet.ro
UNICEF

17:00

MACRO NEWSLETTER 6 Mai 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MACRO NEWSLETTER 6 Mai 2016

Productia industriala din Brazilia si-a accelerat declinul anual in martie 2016, pana la 11,4%, de la 9,8% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare sub asteptari, de 1,4%, dupa un declin de 2,7% in luna anterioara. continuă pe Ziarul Bursa

MACRO NEWSLETTER 5 Mai 2016

Activitatea in industria prelucratoare din SUA a inregistrat o expansiune sub asteptari in aprilie 2016, pe fondul temperarii cresterii comenzilor noi, conform indicilor PMI de la ISM Institute for Supply Management).

MACRO NEWSLETTER 04 mai 2016

Vanzarile retail din Germania au inregistrat o scadere neasteptata in martie 2016, cu o rata lunara de 1,1%, dupa o stagnare in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a temperat pana la 0,7%, de la 5,5% in luna anterioara.

Horoscop zilnic, 7 mai 2016:Pestii sunt adevarati campioni in plan financiar

Horoscop zilnic, 7 mai 2016. Succesul nebun in plan financiar al Pestilor ii transforma in adevarati campioni in ceea ce priveste banii, in timp ce Taurii se pot lauda cu gaura din buget.

Horoscop zilnic, 6 mai 2016. Balantele apeleaza la persoana nepotrivita

Horoscop zilnic, 6 mai 2016. Gemenii se incarca cu energie pozitiva in urma interactiunii cu persoanele care ii viziteaza, in schimb Balantele nu dau dovada de inspiratie si apeleaza la sfaturile unei persoane deloc pragmatice.

Horoscop zilnic, 5 mai 2016. Taurii, ingrijorati de neintelegerile familiale

Horoscop zilnic, 5 mai 2016. Nativii din Taur au probleme de familie care ii nelinistesc, Leii sunt invidiati de colegi, iar Sagetatorii au noroc la bani.

Horoscop zilnic, 4 mai 2016. Gemenii scapa de datorii importante

Horoscop zilnic, 4 mai 2016. Chiar daca nu se poate spune ca nu mai au probleme financiare, Gemenii reusesc sa acopere cateva datorii mari, in timp ce Balantele se simt agitate din cauza criticilor venite din partea rudelor.

Dezbatere publica Controlul Integrat al Poluarii cu Nutrienti Targoviste, 5 mai 2016

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor organizeaza joi 5 mai la Targoviste o dezbatere publica care va avea ca tema analiza cadrului normativ referitor la reducerea poluarii cu nitrati, masurile pentru prevenirea poluarii, precum si sursele de finantare pentru investitiile care sustin aceste demersuri.

A doua editie Spotlight pune orasul sub lumina reflectoarelor. Calea Victoriei devine pietonala intre BCU si Splaiul Independentei intre 5-8 mai 2016

ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti va invita la deschiderea oficiala a celei de a doua editii Spotlight Bucharest International Light Festival, ce va avea loc joi, 5 mai, de la 20:30, in Piata George Enescu. Zoli Toth Project si britanicii de la Lords of Lightning sunt primii artisti care te vor face sa vezi Capitala intr-o alta lumina, din centru si pana-n cartiere.

Horoscop VARSATOR mai 2016: Vei face schimbari prin casa

Daca ti-ai propus in ultima vreme sa-ti reamenajezi casa, luna noua din 6 mai iti va da imboldul asteptat. Jupiter si Pluto, alaturi de Soarele care se afla in Taur, te vor ajuta sa iti pui in aplicare planurile pe care le ai in minte de mult timp.

Cel mai popular candidat la Primaria Capitalei in Social Media. Analiza 28 aprilie - 6 mai 2016

Analiza saptamanala 28 aprilie-6 mai) a aparitiilor in Social Media ale candidatilor inscrisi in cursa electorala pentru primaria generala a capitalei. A fost analizat numarul de mentiuni al fiecaruia dintre urmatorii candidati: Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu, Robert Turcescu si Daniel Barbu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )