Libnet.ro
UNICEF

14:16

MADR: in data de 3 mai au fost lansate 123 de rachete antigrindina

Hotnews Hotnews,
 MADR: in data de 3 mai au fost lansate 123 de rachete antigrindina

Ca urmare a instabilitatii atmosferice severe din 3 mai, in zonele arondate unitatilor de combatere a caderilor de grindina Moldova 1 Iasi si Moldova 2 Vrancea, din punctele de lansare din cadrul sistemului national antigrindina au fost lansate 123 de rachete antigrindina. continuă pe Hotnews

MADR: in data de 3 mai au fost lansate 123 de rachete antigrindina

Ca urmare a instabilitatii atmosferice severe din 3 mai, in zonele arondate unitatilor de combatere a caderilor de grindina Moldova 1 Iasi si Moldova 2 Vrancea, din punctele de lansare din cadrul sistemului national antigrindina au fost lansate 123 de rachete antigrindina.

Zeci de rachete antigrindina, trase vineri seara in Vrancea. Acestea si-au dovedit eficienta

Ca urmare a instabilitatii atmosferice severe din seara de 3 mai, au fost lansate 39 de rachete antigrindina in Vrancea.

Ministrul mediului acuza Ministerul Agriculturii ca nu a tras cu rachete antigrindina si cere demiteri / Daea: Am lansat rachete antigrindina, dar gheata s-a format prea sus

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, si-a exprimat, pe Facebook, nemultumirea ca marti nu s-a intervenit eficient cu rachete antigrindina, motiv pentru care plantatii intregi de vita-de-vie si culturi agricole au fost afectate iremediabil pe suprafete mari de furtuna. Gavrilescu a cerut demiterea imediata a celor care nu si-au respectat atributiile de serviciu. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a raspuns ca s-au lansat 16 rachete care n-au putut sa faca fata situatiei date.

Aproximativ 90 de rachete au fost lansate astazi din Gaza spre Israel

Aproximativ 90 de rachete au fost lansate astazi din Gaza spre Israel, sistemul de aparare Iron Dome interceptand cateva zeci dintre ele, iar armata israeliana a raspuns cu lovituri aeriene.

Politistii cauta un brailean dat disparut. Sufera de schizofrenie paranoida si a mai fost plecat de la domiciliu

O femeie de 76 de ani a sesizat la Politie disparitia, de la data de 24. 2019, a nepotului sau, Vasiliu Daniel Valerica, in varsta de 27 de ani, care a plecat in mod voluntar de la domiciliu, iar de atunci este de negasit.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )