Libnet.ro
UNICEF

10:00

Madrid 2015. Simona Halep a fost eliminata de Alize Cornet, in primul tur. Locul 2, in pericol

România Liberă România Liberă,
Madrid 2015. Simona Halep a fost eliminata de Alize Cornet, in primul tur. Locul 2, in pericol

Madrid 2015. Simona Halep, cap de serie 2, o intalneste, duminica, pe Alize Cornet, 25 WTA, in primul tur al turneului de la Madrid, de categorie Premier Mandatory. continuă pe România Liberă

Live Text Madrid 2015. Simona Halep - Alize Cornet: 6-7(6/8), 1-0. Romanca pierde setul cu o dubla greseala

Madrid 2015. Simona Halep, cap de serie 2, o intalneste, duminica, pe Alize Cornet, 25 WTA, in primul tur al turneului de la Madrid, de categorie Premier Mandatory.

Live Text Madrid 2015. Simona Halep - Alize Cornet: duminica, ora 13.30

Madrid 2015. Simona Halep, cap de serie 2, o intalneste, duminica, pe Alize Cornet, 25 WTA, in primul tur al turneului de la Madrid, de categorie Premier Mandatory.

Madrid 2015: Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur

Simona Halep, numarul 2 mondial, o va intalni, in primul tur al turneului Premier Mandatory, de la Madrid, pe sportiva franceza Alize Cornet, 28 WTA.

Madrid Open: Simona Halep, eliminata in primul tur de sportiva franceza Alize Cornet

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a fost invinsa, duminica, de sportiva franceza Alize Cornet, locul 21 WTA, cu scorul de 7-6 6), 6-3, in prima mansa a turneului de categorie Premier din capitala.

S-a stabilit ora de incepere a meciului Simonei Halep contra frantuzoaicei Alize Cornet. Meciul e azi si se vede la TV

Simona Halep va debuta azi in turneul de la Madrid, acolo unde anul trecut a ajuns pana in finala competitiei patronate de Ion Tiriac.

Ce a declarat Simona Halep, dupa infrangerea de la Madrid

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminica, dupa ce a fost invinsa de Alize Cornet, in primul tur la Madrid, ca era pregatita pentru un esec, intrucat este inevitabila o cadere dupa o perioada buna, informeaza digisport. ro, conform Mediafax.

Simona Halep: Eram pregatita pentru un esec, este inevitabil sa ai si o cadere dupa o perioada buna

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminica, dupa ce a fost invinsa de Alize Cornet in primul tur la Madrid, ca era pregatita pentru un esec, ea considerand ca este inevitabila o cadere dupa o perioada buna.

Simona Halep ar putea ajunge numarul unu mondial dupa Madrid

In functie de rezultatele pe care le va obtine la Mutua Madrid Open, Simona Halep ar putea ajunge pe primul loc in clasamentul mondial.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Madrid

Simona Halep, locul 2 WTA, finalista la editia precedenta a Madrid Open, a fost invinsa, duminica, de sportiva franceza Alize Cornet, locul 28 WTA, cu scorul de 7-6 6), 6-3, in prima mansa a turneului de.

Simona Halep, eliminata in primul tur al Madrid Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, finalista la editia precedenta a Madrid Open, a fost invinsa, duminica, de sportiva franceza Alize Cornet, locul 28 WTA, cu scorul de 7-6 6), 6-3, in prima mansa a turneului de categorie Premier din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )