Libnet.ro
UNICEF

15:15

Maduro, acuzat de narcoterorism in SUA, care ofera 15 milioane de dolari pentru arestarea sa

Hotnews Hotnews,
 Maduro, acuzat de narcoterorism in SUA, care ofera 15 milioane de dolari pentru arestarea sa

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, si mai multi membri ai regimului sau au fost pusi sub acuzare pentru narcoterorism in Statele Unite, a anuntat joi procurorul general Bill Barr, citat de AFP. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS. Record istoric de cereri de somaj, in SUA: Peste 3,3 milioane in doar o saptamana

Pandemia de coronavirus ingroapa economia americana. Autoritatile de la Washington anunta ca in decurs de doar o saptamana au fost depuse peste 3,3 milioane de cereri de somaj. Este un record istoric, a.

BCR-InnovX adauga locuri pentru start-up-urile care ofera solutii in contextul Covid-19

BCR-InnovX, programul de accelerare a afacerilor din tehnologie, adauga inca 10 locuri in programul de incubare din Bucuresti pentru start-up-urile care ofera solutii inovatoare in tehnologie pentru provocarile din domeniile sanatate, social si economic induse de Covid-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Medicul roman care a salvat milioane de vieti. Cum i-au furat comunistii premiul Nobel

Au gasit remedii la boli carora nimeni nu reusea sa le dea de cap. Au descoperit lucruri pe care nimeni nu le-a descoperit. Au pus punct unor probleme carora omenirea nu le gasise nicio rezolvare. Sunt oameni de stiinta, cercetatori despre care putini stiu, dar ei salveaza vieti si acum, dupa moarte. Omul de stiinta .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )