Libnet.ro
UNICEF

15:15

MAE: 28 de romani, infectati cu noul coronavirus la o ferma din Marea Britanie. Care este starea muncitorilor

Adevărul Adevărul,
MAE: 28 de romani, infectati cu noul coronavirus la o ferma din Marea Britanie. Care este starea muncitorilor

Un numar de 28 de romani care lucreaza la o ferma din Herefordshire au fost testati pozitiv la COVID-19. Potrivit informatiilor preliminare obtinute din partea reprezentantilor agentiei de plasare a fortei de munca, la ferma in cauza isi desfasoara activitatea aproximativ 100 de cetateni romani, arata MAE, intr-un comunicat de presa. continuă pe Adevărul

Focar de coronavirus la o ferma din Marea Britanie unde lucreaza aproximativ 100 de romani. Dintre acestia, 28 au fost confirmati cu COVID

Un focar de coronavirus a fost depistat la o ferma din Marea Britanie unde lucreaza aproximativ 100 de romani, iar 28 dintre acestia au fost testati pozitiv pentru COVID-19, a anuntat Ministerul roman de Externe.

MAE: Zeci de romani care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, depistati cu coronavirus

Un numar de 28 de cetateni romani, care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, au fost testati pozitiv pentru coronavirus, au anuntat reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe.

Alti 28 de romani din Marea Britanie, diagnosticati cu Covid-19. Acestia sunt muncitori la o ferma din Herefordshire

Mai multi romani care lucreaza la o ferma din Marea Britanie au fost diagnosticati cu Covid-19, anunta, marti, Ministerul Afecerilor Externe MAE). Starea de sanatate a acestora este buna, ei fiind.

MAE: 85 de romani, lucratori sezonieri la o ferma din Bavaria, au iesit din carantina. Conationalii nu au avut simptome specifice COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca 85 de cetateni romani, lucratori sezonieri la o ferma din landul german Bavaria, au incheiat perioada de carantina. in tot acest timp, conationalii nu au manifestat.

637 de noi imbolnaviri cu noul coronavirus si 30 de decese au fost inregistrate in ultimele 24 de ore

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 33. 585 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 637 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 931 de decese, iar 21. 803 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 234. Mai grav este ca a crescut numarul deceselor. in numai 24 de ore au fost inregistrate 30 de decese.

NBA: Russell Westbrook a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Baschetbalistul Russell Westbrook de la Houston Rockets a anuntat, luni, pe Twitter, ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

413 de noi imbolnaviri cu noul coronavirus inregistrate in ultimele 24 de ore. 235 de persoane sunt internate la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 32. 948 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 413 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 901 de decese, iar 21. 692 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 235.

Peste 6.600 de contaminari cu noul coronavirus in Rusia, in ultimele 24 de ore

Rusia a raportat 6. 611 cazuri de contaminare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore, bilantul total al infectarilor fiind de 720. 547, relateaza Reuters.

22 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus in Olt, ne apropiem de 400. Cinci pompieri si cinci politisti printre confirmati

Creste din nou numarul persoanelor confirmate cu noul coronavirus in judet, cifra totala apropiindu-se de 400. in ultimele 24 ore au aparut cinci cazuri confirmate la ISU Olt si alte cinci la IPJ Olt.

Tatal fostului premier Mihai Tudose a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Tatal europarlamentarului si fostului premier al Romaniei Mihai Tudose a murit luni, dupa ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Constantin Tudose, in varsta de 80 de ani a decedat la spitalul SRI din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )