Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE: 58 de romani au fost depistati cu COVID-19 in Germania. Doi dintre ei au fost internati cu forme mai grave ale infectiei cu coronavirus

B1 B1,
MAE: 58 de romani au fost depistati cu COVID-19 in Germania. Doi dintre ei au fost internati cu forme mai grave ale infectiei cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe anunta, printr-un comunicat de presa emis sambata, ca 58 de cetateni romani au fost depistati cu COVID-19 in Germania. Un numar de 20 dintre acestia au fost testati. continuă pe B1

Noua romani care lucrau la o ferma din Spania au fost depistati cu COVID-19. Toti au fost plasati in izolare

Noua romani care lucrau la o ferma din Spania in regiunea Segovia au fost depistati cu COVID-19, anunta Ministerul Afacerilor Externe MAE). Cei noua muncitori, dar si alti opt care au intrat in contact cu ei au fost plasati in izolare. La ferma respectiva lucreaza 600 de muncitori, dintre care 300 sunt romani.

inca 4 jucatori din play-off au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus! Trebuiau sa joace azi un meci decisiv pentru titlul din Liga 1!

Pandemia de coronavirus continua sa afecteze finalul acestui sezon de Liga 1. Partida dintre Astra Giurgiu si CSU Craiova a fost amanata pentru a treia oara! De aceasta data, patru jucatori ai giurgiuvenilor au fost testati pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre David Lazar 28 de ani), Constantin Dima 21 de ani), David Bruno 28 .

MAE: 9 romani, angajati la o ferma in Spania au fost testati pozitiv pentru COVID-19

Noua cetateni romani, angajati la o ferma din Spania, au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. in prezent, acestia sunt izolati in locuinte puse la dispozitie de catre angajator. Starea.

Radiografia unei crime oribile. Metoda ingenioasa prin care au fost depistati ucigasii unui oradean

Un cadavru neidentificat, desfigurat de apa in care a zacut vreme de mai bine de o luna, a fost gasit legat cu mainile la spate si cu un calus in gura intr-un baraj de la marginea municipiului Oradea. Cine e si cine l-a ucis? Ca sa dezlege misterul, anchetatorii au recurs la o metoda care nu mai fusese utilizata vreodata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )