Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE: Acord pentru sediul din Bucuresti al Centrului Sud-Est European de Aplicare a Legii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAE: Acord pentru sediul din Bucuresti al Centrului Sud-Est European de Aplicare a Legii

Secretar de stat pentru afaceri europene George Ciamba, MAE, a semnat astazi, Acordul de sediu intre Romania si Centrul Sud-Est European de Aplicare a Legii SELEC), stabilit la Bucuresti, conventie de creare a organizatiei prin care este recunoscut rolul Romaniei in combaterea crimei organizate. continuă pe Ziarul Bursa

Preturile apartamentelor din Bucuresti au inregistrat o crestere semnificativa

Preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din Bucuresti, in primele sase luni ale anului, au crescut in medie cu 3%, insa la periferie acestea s-au redus cu patru procente, potrivit unei analize.

AFI Europe a primit o finantare de 39 milioane euro de la Leumi pentru birourile din AFI Park 4 si 5

AFI Europe a semnat un acord de finantare de 39 de milioane de euro cu Bank Leumi Romania, pentru finalizarea constructiei cladirilor de birouri AFI Park 4 si 5, cea de-a patra faza a proiectului din Bucuresti.

Admitere 2015. Peste 22000 de candidati vor sa fie studenti la Universitatea din Bucuresti. Care sunt cele mai dorite specializari

Admitere 2015. Peste 22. 000 de absolventi de liceu si-au depus dosarele in sesiunea iulie 2015, pentru a fi admisi ca studenti la Universitatea din Bucuresti.

Universitatea din Bucuresti si Babes-Bolyai din Cluj, in primele 1.000 de universitati din lume

Universitatea din Bucuresti si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca se afla in topul 1. 000 al universitatilor din lume, realizat de Center for World University Rankings in 2015, in urma evaluarii a peste 25. 000 de institutii de.

Universitatea din Bucuresti si Babes-Bolyai din Cluj, incluse in primele 4% universitati din lume

Universitatea din Bucuresti si Babes-Bolyai din Cluj se gasesc in topul 1. 000 al institutiilor de invatamant din lume, in urma unei evaluari a peste 25. 000 de institutii de invatamnt superior,.

Universitatea din Bucuresti, in topul celor mai bune univesitati din lume

Universitatea din Bucuresti si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca se afla in topul 1. 000 al universitatilor din lume, realizat de Center for World University Rankings in 2015, in urma evaluarii a.

Tudor Manea este noul director general eMAG pentru operatiunile din Romania

Tudor Manea este, incepand din luna iulie, noul director general eMAG pentru operatiunile din Romania, coordonand pe plan local activitatile de achizitii si vanzari, platforma Marketplace, logistica, showroom-urile, dar si activitatile de plati si credite online precum si relatiile cu clientii.

Si-a mutat sediul din Germania in Romania: de ce este mai apreciat Bucurestiul?

A fost fondata la Bucuresti in 2011 dar, pana recent, a functionat cu sediul in Germania. Are peste cinci milioane de utilizatori in intreaga lume si afaceri de milioane de euro. CyberGhost SRL ofera solutii de confidentialitate si securitate online.

FOTOGALERIE Cum arata zona in care va fi construita moscheea din Bucuresti si ce proiecte imobiliare sunt aprobate in imprejurimi

Bulevardul Expozitiei se afla langa Casa Presei - Romexpo, la cateva minute de bd Kiseleff si Parcul Herastrau, printre cele mai exclusiviste si mai scumpe zone din Capitala. In aceasta artera se afla zeci de hectare de teren liber, pastrate initial ca rezerva de teren pentru eventuala extindere a Romexpo, terenuri ce au ajuns apoi in proprietatea RA-APPS si care au fost fie retrocedate in compensare, fie date in folosinta unor organizatii. In aceasta zona se afla terenul dat in folosinta gratuita de Guvern pentru construirea unei moschei, langa care ar urma sa se construiasca si sediul Marii Loji Nationale din Romania.

Reactia MAE, dupa atacul terorist din Turcia

Ministerul Afacerilor Externe condamna cu fermitate atacul terorist din orasul turc Suruc si transmite condoleante membrilor familiilor victimelor si intreaga compasiune persoanelor ranite in acest tragic eveniment.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )