Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE, alerta pentru Grecia: Exista riscul contractarii virusului West Nile

Hotnews Hotnews,
 MAE, alerta pentru Grecia: Exista riscul contractarii virusului West Nile

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, joi, o atentionare de calatorie cu privire la Grecia, dupa ce ministerul grec al Sanatatii a emis o alerta privind riscul contractarii virusului West Nile pentru perioada urmatoare. continuă pe Hotnews

Grecia - riscul contractarii virusului West Nile

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca o alerta privind riscul contractarii virusului West Nile a fost emisa de Centrul de Control si Preventie din cadrul Ministerului grec al Sanatatii, pentru perioada urmatoare.

Atentionare de calatorie transmisa de MAE: Risc de contractare a virusului West Nile in Grecia. Care sunt cele mai afectate regiuni

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie conform careia, in perioada urmatoare, in Grecia exista riscul contractarii virusului West Nile, cele mai afectate regiuni fiind Attica si Peloponez.

Atentionare de calatorie transmisa de MAE: Risc de contractare a virusului West Nile in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie conform careia, in perioada urmatoare, in Grecia exista riscul contractarii virusului West Nile, cele mai afectate regiuni fiind Attica si.

Ministerul de Externe, atentionare de calatorie cu privire la Grecia

Ministerul de Externe a transmis o atentionare de calatorie cu privire la Grecia, dupa ce ministerul grec al Sanatatii a emis o alerta privind riscul contractarii virusului West Nile Ministerul Afacerilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2744 seconds )