Libnet.ro
UNICEF

06:30

MAE, anunt despre romanii care au fost prinsi de infernul din Sri Lanka: Avem un grup de opt copii cu insotitor, care sunt in siguranta. Recomand turistilor sa grabeasca plecarea!

Antena3 Antena3,
MAE, anunt despre romanii care au fost prinsi de infernul din Sri Lanka: Avem un grup de opt copii cu insotitor, care sunt in siguranta. Recomand turistilor sa grabeasca plecarea!

Ministrul Afacerilor externe a vorbit despre atentatele din Sri Lanka. Teodor Melescanu sutine ca nu exista inca victime din randul romanilor. Din toate informatiile pe care le avem nu exita niciun. continuă pe Antena3

Cine sunt romanii care au scos la vanzare pe internet cenusa de la Notre-Dame

Imaginatia romanilor nu are limite si se pare ca multora le vin idei atunci cand vor sa faca un ban in plus. Mai nou, pe OLX, se vinde cenusa de la incendiul de la Notre-Dame. Pe OLX au aparut mai multe anunturi de la persoane din Romania, care vand cenusa de la incendiul de la [] .

Ministrul Razvan Cuc, anunt despre Autostrada Unirii

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a dat asigurari, sambata, la Iasi, ca in aproximativ trei saptamani va fi refacut studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii, care leaga estul de vestul tarii,.

Un pod s-a prabusit peste muncitori in Gorj. Sapte muncitori au fost prinsi sub daramaturi si se intervine sub plan rosu

Autoritatile au anuntat ca traversa unui pod s-a prabusit peste mai multi muncitori joi, 18 aprilie, in jurul pranzului, in localitatea gorjeana Stoina. A fost activat planul rosu de interventie.

Stirile ProTV: Mesajul unui judecator britanic pentru romanii care merg la furat in Anglia

O romanca, numita de Daily Mail hoata profesionista, a fost eliberata mai devreme din inchisoare in Marea Britanie deoarece a promis sa plece acasa, relateaza sursa citata care transmite si mesajul judecatorului.

Surpriza mare pentru romanii care petrec de Florii la munte. A nins abundent in Bucegi

Turistii care au decis sa petreaca de Florii sau de Pastele Catolic la munte, au avut parte de o surpriza uriasa. A nins abundent in Muntii Bucegi, pe creste, dar si pe statiunile din Valea Prahovei, scrie.

Romanii care au construit afaceri de succes: povesti de business care sa te inspire

Peisajul economic romanesc se poate mandri cu multi antreprenori si oameni de afaceri care au pus pe picioare businessuri de succes si au devenit nume de referinta si modele de urmat pentru noile generatii de antreprenori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )