Libnet.ro
UNICEF

07:45

MAE, anunt de ULTIM MOMENT despre numarul sectiilor de votare din DIASPORA

B1 B1,
MAE, anunt de ULTIM MOMENT despre numarul sectiilor de votare din DIASPORA

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, vineri, catre Autoritatea Electorala Permanenta AEP) o noua lista suplimentara cu doua sectii de votare in strainatate. MAE precizeaza, de asemenea, ca numarul . continuă pe B1

STS, anunt de ULTIM MOMENT despre tabletele care vor fi folosite la alegerile prezidentiale

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) anunta, vineri, ca a prezentat Biroului Electoral Central BEC) aplicatiile informatice pentru alegerile prezidentiale. Respectam cu rigurozitate calendarul.

Autovehiculele SEAT, rechemate in SERVICE. Anunt de ULTIM MOMENT despre defectiunile masinii

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor anunta ca masinile marca SEAT Leon si Ateca sunt rechemate in service din cauza unor defectiuni tehnice.

MAE a transmis catre AEP o lista suplimentara de 55 de sectii de votare in strainatate in contextul alegerilor prezidentiale

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat, joi, ca a trimis catre Autoritatea Electorala Permanenta AEP) o noua lista suplimentara de 55 de sectii de votare in strainatate, in contextul alegerilor prezidentiale. Ca urmare, numarul sectiilor propuse pentru a fi organizate in strainatate a ajuns, pana in prezent, la 832.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )