Libnet.ro
UNICEF

23:01

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Un stat european se pregateste pentru fenomene meteo extreme

B1 B1,
MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Un stat european se pregateste pentru fenomene meteo extreme

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Slovenia ca Agentia locala pentru mediu a emis un cod rosu pentru. continuă pe B1

MAE, atentionare de ultima ora pentru romanii din Germania: Urmeaza fenomene meteo extreme

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Germania ca, in conformitate cu datele transmise de Autoritatea Federala.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora. Un stat european, sub alerta de fenomene meteo extreme

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Irlanda ca Serviciul local de Meteorologie a emis un cod portocaliu de vant.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Masuri extreme luate de un stat, pentru combaterea epidemiei de coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care intentioneaza sa calatoreasca in Regiunea Administrativa Speciala Hong Kong a Republicii Populare Chineze ca autoritatile locale vor activa,.

Alina Bica, mesaj de ultima ora pentru judecatori

Miscare decisiva in dosarul despagubirilor frauduloase de la ANRP. Alina Bica, achitata in prima instanta a transmis autoritatilor din tara noastra un mesaj de ultima ora care va fi transmis in fata magistratilor in scurta vreme.

MAE, atentionare de calatorie. Romanii trebuie sa evite sa mearga in aceasta tara

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Marea Britanie ca, in conformitate cu datele transmise de autoritatile locale, in cursul zilei de duminica teritoriul acestei tari va fi afectat de furtuna Ciara.

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )