Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE: Autoritatile olandeze solicita dovada efectuarii unui test COVID negativ la intrarea in tara

B1 B1,
MAE: Autoritatile olandeze solicita dovada efectuarii unui test COVID negativ la intrarea in tara

Autoritatile olandeze au hotarat ca persoanele care intentioneaza sa calatoreasca in teritoriu, incepand cu data de29 decembrie, trebuie sa prezinte un test PCR pentru SARS-CoV-2, negativ, efectuat. continuă pe B1

Muntenegru introduce obligativitatea unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ la intrarea in tara

Intrarea in Muntenegru se poate face doar in baza unui pasaport aflat in termen de valabilitate si a unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu SARS-CoV-2, care sa nu fie mai vechi de 72 ore la momentul intrarii in aceasta tara, precizeaza Ministerul Afacerilor Externe. Cu toate acestea, obligativitatea detinerii unui test NU se aplica persoanelor aflate in tranzit.

MAE: Autoritatile franceze permit deblocarea circulatiei dinspre Marea Britanie; test negativ obligatoriu la intrarea in Franta

Autoritatile franceze au adoptat decizia de a permite incepand de miercuri, 23 decembrie, ora 00. 01 ora Frantei) deblocarea circulatiei dinspre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord catre Republica Franceza, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

MAE: Autoritatile franceze permit deblocarea circulatiei dinspre Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe MAE) au transmis, marti seara, printr-un comunicat de presa, ca autoritatile franceze au adoptat decizia de a permite incepand de miercuri, 23 decembrie, ora 00. 01 ora Frantei) de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )