Libnet.ro
UNICEF

10:30

MAE, AVERTISMENT pentru turistii romani: Atentionare de calatorie in GRECIA. Cod ROSU de furtuna

B1 B1,
MAE, AVERTISMENT pentru turistii romani: Atentionare de calatorie in GRECIA. Cod ROSU de furtuna

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis, joi, o atentionarede calatorie pentru Grecia, in conditiile in care Republica Elena este afectata de vreme severa. Autoritatile din Grecia au. continuă pe B1

CTP, avertisment pentru Simona Halep. Ce spune despre adversara din sferturi de la Wimbledon

Cristian Tudor Popescu a laudat-o pe Simona Halep dupa victoria impotriva sportivei din SUA Cori Gauff. Jurnalistul a spus ca Simona a pus saua pe naravasa Cori, dar a avertizat-o pe Halep inaintea duelului din sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon. CTP, multumit de jocul prestat de Simona Halep Asa cum speram, a .

ALERTA METEO: Cod galben de ploi si furtuni. Anuntul facut de MAE

Ministerul Afacerilor Externe a transmis o atentionare de calatorie pentru Republica Italiana. BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL SMILEY! S-A iNTAMPLAT LA VOLAN! AVEA VITEZA MARE GALERIE FOTO) Mai precis, MAE.

Compania RUSEASCA Lukoil, partenera a Ligii Militarilor Profesionistilor din Romania. CARDURI de COMBUSTIBIL, cadou pentru SOLDATII ROMANI (VIDEO)

Compania ruseasca Lukoil, partenera a Ligii Militarilor Profesionistilor din Romania, a oferit militarilor romani 5. 000 de carduri pentru a beneficia de reduceri. Anuntul a fost facut in grupul online al.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )