Libnet.ro
UNICEF

10:15

MAE: A fost finalizata repatrierea unui copil roman dintr-o tabara de refugiati din Siria

Adevărul Adevărul,
MAE: A fost finalizata repatrierea unui copil roman dintr-o tabara de refugiati din Siria

Ministerul Afacerilor Externe MAE) arata ca a fost finalizata repatrierea unui copil roman aflat intr-o tabara de refugiati din Siria. continuă pe Adevărul

OMV Petrom, condamnata la plata unor daune de 250.000 de euro, dupa moartea unui copil

Magistratii Judecatoriei Ploiesti au decis, luni, sa condamne OMV Petrom la plata unei amenzi penale de un milion de lei si la achitarea a 250. 000 de euro, daune morale, rudelor unui copil din Prahova care a murit in urma inhalarii unor gaze de la o sonda. Decizia nu este definitiva, potrivit Mediafax.

Asemanari intre cazul Bengazi, cand ambasadorul american a fost ucis in Libia, si asaltul teororist din Kabul, soldat cu moartea unui diplomat roman FOTO: Momentul in care Seful Ambasadei romane e escortat de fortele afgane

EXCLUSIV ONLINE Asaltul terorist comis in noaptea de 2 spre 3 septembrie, in cadrul campusului in care isi desfasura activitatea Ambasada Romaniei la Kabul, in urma caruia un diplomat roman a fost ucis,.

Iohannis: Condamn cu fermitate atacul terorist las care, din pacate, a pus capat vietii unui cetatean roman

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat atacul terorist de la Kabul in care si-a pierdut viata un diplomat roman si a transmis condoleante familiei acestuia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )