Libnet.ro
UNICEF

05:16

MAE: Noi conditii de intrare in Muntenegru incepand cu 25 decembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAE: Noi conditii de intrare in Muntenegru incepand cu 25 decembrie

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca autoritatile din Muntenegru au revizuit conditiile de intrare a persoanelor in aceasta tara, noile reguli intrand in vigoare incepand cu data de 25 decembrie 2020. continuă pe Ziarul Bursa

Noi reguli anti-COVID pentru romanii care vor sa calatoreasca in Belgia intra in vigoare incepand din 25 decembrie - MAE

Toate persoanele care nu au resedinta in Belgia trebuie sa prezinte din data de 25 decembrie, la sosirea dintr-o zona rosie - in care este inclusa si Romania - rezultatul negativ al unui test molecular tip PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore inaintea sosirii pe teritoriul belgian, anunta Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Romprest isi asuma integral si unilateral reluarea activitatii de colectare a deseurilor din depozite necontrolate in regim de normalitate, in Sectorul 1, incepand cu 25 decembrie

Romprest a anuntat ca, incepand cu 25 decembrie, compania isi asuma integral si unilateral reluarea activitatii de colectare a deseurilor din depozite necontrolate in regim de normalitate, in Sectorul 1 al.

Romanii care merg in Belgia, obligati sa prezinte test PCR negativ pentru COVID Noile conditii, din 25 decembrie

Incepand cu 25 decembrie, toate persoanele care nu au resedinta in Belgia trebuie sa prezinte, la sosirea dintr-o zona rosie, in care este inclusa si Romania, rezultatul negativ al unui test molecular tip PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore inaintea sosirii pe teritoriul belgian, conform Ministerului de Externe.

Horoscop 25 decembrie 2020. Craciun greu pentru o zodie. Tensiuni mari toata ziua

Horoscop 25 decembrie 2020. Astrele vin cu vesti proaspete despre cum va decurge ziua de Craciun pentru zodii. Numerele norocoase ale zilei sunt 3, 23, 45 si 54. Culorile care azi va vor face sa va simtiti mai bine sunt roz, mov si rosu. Horoscop 25 decembrie 2020 Berbec in aceasta zi sfanta a nasterii .

Soul, filmul creat de Pixar de Craciun, se vede doar pe Disney+ de pe 25 decembrie

Selectionat in afara competitiei la Festivalul de Film de la Cannes 2020, Soul, ultima productie Walt Disney Pixar, este disponibil doar pe Disney+ din 25 decembrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )