Libnet.ro
UNICEF

15:15

MAE: Noi conditii pentru tranzitarea Turciei, in contextul pandemiei de coronavirus

B1 B1,
MAE: Noi conditii pentru tranzitarea Turciei, in contextul pandemiei de coronavirus

Ministerul de Externe informeaz ca, incepand de azi, 29 decembrie, toate persoanele,indiferent de cetatenie,care tranziteaza teritoriul Turciei au obligatia de a prezentala imbarcarea in. continuă pe B1

MAE anunta noi conditii pentru cei care intra in Polonia si Belgia. Ce se intampla cu cei care tranziteaza Turcia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) transmite ca, pana pe 17 ianuarie 2021, persoanele care intra din statele membre UE cu avionul sau autocarul in Polonia trebuie sa stea 10 zile in carantina. Persoanele care tranziteaza Turcia sunt atentionate ca trebuie sa prezinte un test negativ la Covid-19.

Noi conditii provizorii de intrare in Polonia, pana pe 17 ianuarie: 10 zile de carantina obligatorie la o locatie declarata. Categoriile de persoane exceptate

Ministerul de Externe transmite ca autoritatile din Polonia au revizuit conditiile de intrare pe teritoriul acestei tari, in contextul pandemiei de coronavirus. Noile masuri vor fi in vigoare pana pe data de.

Test PCR negativ, necesar la tranzitarea Turciei

Toate persoanele care tranziteaza Turcia trebuie sa prezinte un test PCR pentru COVID-19 cu rezultat.

Noi conditii de intrare pe teritoriul Poloniei

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca autoritatile poloneze au revizuit conditiile de in.

STUDIU REVEAL MARKETING RESEARCH: 2 din 3 romani considera ca au nevoie sa-si imbunatateasca relatiile sociale in contextul pandemiei

2 din 3 romani considera ca programele online pentru imbunatatirea abilitatilor de relationare cu ceilalti sunt necesare in aceasta perioada, conform unui studiu Reveal Marketing Research, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Propunere controversata? De ce vor oficialii europeni sa te urmareasca in autobuz si metrou, in contextul pandemiei

Autoritatile europene cauta solutii pentru a tine sub control pandemia de coronavirus, in paralel cu campania de vaccinare. Se vorbeste, din nou, de un mecanism de monitorizare dupa modelul.

Noi conditii de acces in Turcia si Olanda:test PCR negativ la COVID, efectuat in ultimele 72 de ore

Romanii care vor calatorii incepand cu data de 28 decembrie catre Turcia si Olanda vor trebui sa prezinte un test molecurar tip PCR negativ pentru COVID-19, efectuat in ultimele 72 de ore.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )