Libnet.ro
UNICEF

18:30

MAE, noi precizari despre situatia romanilor blocati pe aeroporturile din Mexic. Oana Darie: Deciziile autoritatilor trebuie sa nu fie arbitrare si sa nu genereze situatii ofensatoare (VIDEO)

B1 B1,
MAE, noi precizari despre situatia romanilor blocati pe aeroporturile din Mexic. Oana Darie: Deciziile autoritatilor trebuie sa nu fie arbitrare si sa nu genereze situatii ofensatoare (VIDEO)

Ministerul Afacerilor Externe a subliniat ca este foarte important ca romanii sa se informeze temeinic atunci cand intentioneaza sa calatoreasca in scop turistic in actualul context pandemic, iar. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii face noi precizari despre starea pacientilor transferati de la Institutul Matei Bals in urma incendiului de vineri: Cate persoane se afla in stare grava

Ministerul Sanatatii a transmis, marti, noi detalii despre pacientii care se aflau in Pavilionul V de la Institutul Matei Bals in timpul incendiului de vineri si care, ulterior, au fost transferati la al.

Noi date despre pacientii transferati la alte spitale dupa incendiul de la Institutul Matei Bals: Cel putin patru sunt in stare grava

Ministerul Sanatatii a transmis duminica noi date despre pacientii transferati la alte spitale dupa incendiul de la Institutul Matei Bals.

MAE, despre situatia celor aproape 50 de romani de pe aeroportul din Cancun, Mexic: O echipa s-a deplasat acolo in vederea furnizarii de alimente si apa

Referitor la cei aproximativ 50 de romani care se afla in continuare in aeroportul din Cancun in asteptarea curselor de retur, MAE precizeaza ca o echipa desemnata de Consulul Onorific al Romaniei la Cancun s-a deplasat acolo ca sa furnizeze alimente si apa pentru acestia.

Corina Cretu, precizari despre spitalele regionale: De acum, implementarea este 100% in responsabilitatea autoritatilor nationale si locale

Europarlmamentarul Corina Cretu, fost comisar european, a venit cu precizari referitoare la finantarea spitalelor regionale, in conditiile in care unii politicienii au vorbit despre lipsa fondurilor pentru a le ridica.

MAE: Noi conditii de intrare in Franta, in contextul pandemiei de coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca autoritatile din Frantaau stabilit noi conditii de intrare pe teritoriul acestei tari, in contextul pandemiei de coronavirus. Masurile intra in vigoare pe 31.

MAE: Noi conditii de intrare in Portugalia, in contextul pandemiei de coronavirus

Ministerul roman de Externe anunta ca autoritatile din Portugalia au stabilit noi conditii de intrare pe teritoriul acestei tari, in contextul pandemiei de coronavirus. Masurile intra in vigoare pe 31.

Noi detalii despre Matrix 4: cum se va numi noul film din serie, unde il vei putea vedea

Primul film Matrix a aparut in 1999. intre timp, seria a generat un numar foarte mare de fani in fiecare colt al mapamondului, iar al patrulea film este aproape gata. Exista zvonuri despre un.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )