Libnet.ro
UNICEF

19:00

MAE reactioneaza la editorialul lui Dan Turturica din Romania libera

România Liberă România Liberă,
MAE reactioneaza la editorialul lui Dan Turturica din Romania libera

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe MAE) a publicat, pe pagina web a institutiei, o precizare cu privire la afirmatia redactorului-sef al cotidianului Romania libera, Dan Turturica, potrivit careia Titus Corlatean i-a spus Victoriei Nuland, asistentul secretarului de stat american pentru afaceri europene si eurasiatice, ca Traian Basescu intentioneaza sa incalce Constitutia si sa candideze pentru un al treilea mandat prezidential. continuă pe România Liberă

Concluzii preliminare ale noii strategii energetice: Piata energiei din Romania ar putea fi integrata in perioada 2019-2020 in piata Uniunii Europene

Departamentul pentru Energie a elaborat primul set de principii care vor sta la baza noii strategii energetice pentru perioada 2014-2035, se arata intr-un comunicat de presa. In urma incheierii primei faze de consultare publica pe tema noii strategii energetice a Romaniei pentru perioada 2014-2035, a fost elaborat un prim set de concluzii preliminare. O concluzie este ca piata de energie din Romania ar putea fi integrata in 2019-2020 in piata UE. De asemenea, Romania ar trebui sa incurajeze dezvoltarea prudenta a energiilor regenerabile, cu un accent pe biomasa. Vezi in text care este primul set de principii care vor sta la baza noii strategii.

Expozitie de masini retro in weekendul 9-11 mai in 3 orase din Romania

Retromobil Club Romania R. ) va reuni in weekendul 9-11 mai proprietarii a peste 150 de masini de epoca, in cadrul a trei evenimente organizate simultan in trei orase din Romania : Baia Mare, Brasov si Constanta.

Cele 42 de benzinarii Agip din Romania vor fi preluate de MOL

Grupul ungar de petrol si gaze MOL a cumparat de la compania petroliera italiana Eni 208 benzinarii din Romania, Cehia si Slovacia, ajungand prin aceasta tranzactie sa detina aproximativ 2. 000 de statii de distributie a carburantilor in 11 tari, informeaza Mediafax. In Romania sunt 42 de benzinarii Agip, iar prin trecerea lor la MOL ungurii vor ajunge la 189.

Google Play este acum disponibil pentru dezvoltatorii din Romania

Google Play este acum disponibil pentru dezvoltatorii din Romania care doresc sa ofere aplicatii contra cost pe platforma Android. Aceasta este o veste buna pentru dezvoltatorii de aplicatii Android, acestia avand acum posibilitatea de a monetiza aplicatiile pe care le lanseaza in Google Play. Romania intra astfel pe lista celor 45 de tari care permit folosirea acestui serviciu, iar dezvoltatorii se pot adresa publicului din 130 de tari, cu aplicatii in limba engleza. Aplicarea pentru vanzarea aplicatiilor se poate face [].

Dezvoltatorii romani pot vinde acum aplicatii Google Play direct din Romania

Dezvoltatorii romani pot vinde de la 1 mai aplicatii pentru Android prin magazinul online Google Play direct din Romania si vor putea incasa veniturile in lei, dupa ce Google a adaugat Romania, alaturi de alte sapte state, pe lista tarilor din care pot fi deschise conturi Google Play Merchant. Pana la 1 mai, dezvoltatorii romani aveau posibilitatea sa ofere utilizatorilor doar aplicatii Android gratuite, iar pentru vanzare era necesara deschiderea de firme si conturi Google Play Merchant in tarile in care compania americana furniza acest serviciu, informeaza Mediafax.

MOL a cumparat toate cele 42 de benzinarii Agip din Romania, detinute de compania italiana Eni

Grupul ungar de petrol si gaze MOL a cumparat de la compania petroliera italiana Eni 208 benzinarii din Romania, Cehia si Slovacia. in urma acestei tranzactii, MOL detine aproximativ 2. 000 de statii de distribu.

Un eveniment auto va scoate pe soselele din Romania 40 de masini exclusiviste

Un eveniment auto Ace Parade ) va scoate pe soselele din Romania 40 de masini exclusiviste, pe ruta Bucuresti Cluj-Napoca Bacau.

N-ai stiut ca exista: meserii uitate ale romanilor, inregistrate in Clasificarea Ocupatiilor din Romania

Au denumiri ce par arhaice si te fac sa te intrebi despre ce este vorba. Zeci de pozitii din Clasificarea Ocupatiilor din Romania COR) sunt necunoscute multor romani, insa acestea exista si, mai mult, sunt angajati care le ocupa. RO iti.

Peste 2.800 Toyota din Romania sunt rechemate in service din cauza airbag-ului pentru sofer

Un total de 2. 833 automobile Toyota din Romania, modelele RAV4, Land Cruiser 150 si Hilux, sunt rechemate in service din cauza unor posibile deteriorari ale spirei de la volan, care in cele din urma poate conduce la aprinderea martorului de airbag in bord si la neactivarea acestuia in cazul unui accident.

Natuzzi va transfera productia din Romania in Italia

Producatorul italian de mobila Natuzzi a decis sa transfere productia a 130. 000 de canapele de la uzina din Romania la o uzina din Puglia Italia), in conformitate cu un acord semnat in luna octombrie a anului trecut cu Ministerul italian al Dezvoltarii Economice, informeaza cotidianul Il Sole 24 ore.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )