Libnet.ro
UNICEF

13:15

MAE: Romania a acordat 100.000 de euro pentru sprijinirea societatii civile si a presei independente din Belarus

Hotnews Hotnews,
 MAE: Romania a acordat 100.000 de euro pentru sprijinirea societatii civile si a presei independente din Belarus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transferat, marti, din bugetul pentru asistenta pentru dezvoltare si asistenta umanitara pentru anul 2020, gestionat de MAE si Agentia de Cooperare Internationala pentru Dezvoltare RoAid), o contributie financiara voluntara in valoare de 100. 000 de euro pentru sustinerea societatii civile si a presei independente din Belarus. continuă pe Hotnews

Guvernul Romaniei aloca 100.000 de euro pentru sustinerea societatii civile si a presei din Belarus

Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei MAE) a oferit o contributie financiara voluntara in valoa.

Romania, sprijin de 100.000 de euro pentru societatea civila si presa independenta din Belarus. Bogdan Aurescu: Sunt supuse unor presiuni sistematice (VIDEO)

Romania spijina societatea civila si presa independenta din Belarus, o tara greu incercata in aceste zile. Ministerul Afacerilor Externe transmite, marti, ca a transferat din bugetul pentru asistenta.

Fonduri europene de aproape 1 miliard euro pentru IMM, PFA, ONG: S-a anuntat adresa web la care se va aplica. Cand incepe inscrierea. Descarca proiectele de proceduri

Statul a anuntat adresa web la care urmeaza sa se deschida sistemul informatic prin care firmele mici si mijlocii, persoanele fizice autorizate si alti beneficiari vor putea sa se inscrie pentru a cere fondurile europene de aproape 1 miliard de euro pentru relansare economica. inscrierea se va face in 2 etape.

Se dau 15.000 de euro pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca acum pentru o locuinta eficienta energetic

Incepand de anul acesta, cei care vor sa creasca eficienta energetica a propriei locuinte vor putea cere de la stat aproximativ 15. 000 de euro, printr-un nou program de finantare. Astfel,.

De astazi se pot cere pana la 15.000 de euro pentru modernizarea locuintei, in cadrul programului Casa Eficienta Energetic

Incepand cu acest an, cei care vor sa creasca eficienta energetica a propriei locuinte vor putea cere de la stat aproximativ 15. 000 de euro, printr-un nou program de finantare, pentru a-si dota casa cu sisteme de incalzire, izolatie ori sisteme de iluminat mai economice, scrie avocatnet. ro. Pentru a putea obtine fondurile nerambursabile, cei interesati vor trebui sa indeplineasca o serie de conditii si sa depuna mai multe acte, inscrierile in program incepand chiar azi, dupa cum a anuntat, la inceput de august, Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor MMAP).

Granturi de un miliard de euro pentru firme: platforma este LIVE. Cum poti obtine banii

Platforma unde se pot inscrie firmele care doresc sa obtina granturi in valoare totala de un miliard de euro a devenit operationala marti, 15 septembrie, de la ora 10:00, a anuntat Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

Schema privind 2.000 euro pentru societatile fara salariati si termenul pentru depunerea cererii - Adrian Benta

Prin OUG nr. 1302020, a fost aprobata suma de aproximativ 1 miliard de euro proveniti din fonduri europene, pentru ajutarea IMM urilor, aminteste consultantul Adrian Benta, avand in vedere ca recent s-a publicat schema in Monitorul oficial.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2745 seconds )