Libnet.ro
UNICEF

17:45

MAE: in Spania este anuntata o greva generala vineri, la Barcelona si in alte orase din regiune

România Liberă România Liberă,
MAE: in Spania este anuntata o greva generala vineri, la Barcelona si in alte orase din regiune

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Spania, unde vineri est. continuă pe România Liberă

Atentionare de calatorie emisa de MAE: in Spania este anuntata o greva generala vineri, la Barcelona si in alte orase din regiune

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Spania, unde vineri este anuntata o greva generala, la Barcelona si in alte orase din regiune. Ca urmare, vor fi perturbate transportul rutier, feroviar si aerian.

UPDATE Barcelona este paralizata: Greva generala si lupte de strada intre protestatari si fortele de ordine. Manifestantii au blocat intrarea in Catedrala Sagrada Familia (IMAGINI iN DIRECT)

UPDATE Situatia pe strazile Barcelonei a degenerat in adevarate lupte de strada, intre protestatarii pro-independenta si autoritatile spaniole. Imaginile difuzate de El Pais arata cum fortele de ordine.

MAE, atentionare de calatorie in Spania: Greva generala, vineri, in Catalonia

MAE a emis o atentionare de calatorie pentru romanii care se afla sau doresc sa mearga in Spania. TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA Ministerul Afacerilor Externe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )