Libnet.ro
UNICEF

16:00

MAE ungar vrea sa supervizeze decoratiile romanesti. Cazul Tokes

Adevărul Adevărul,
MAE ungar vrea sa supervizeze decoratiile romanesti. Cazul Tokes

Ministerul Afacerilor Externe de la Budapesta se da preocupat de retragerea decoratiei lui Tokes, considerand gestul o umilire a etnicilor maghiari si o intimidare a autonomistilor. Faptul ca ne aparam demnitatea si vrem sa punem capat excesului si delirului extremist al lui Tokes nu ar trebui sa fie umilitor si intimidator pentru Ungaria si pentru maghiari decat daca ei se recunosc in lupta anti-romaneasca a lui Tokes. continuă pe Adevărul

MAE ungar: Initiativa de retragere a distinctiei lui Laszlo Tokes, un gest de umilire a comunitatii etnicilor maghiari din Romania

Ministerul ungar de Externe apreciaza ca initiativa de retragere a distinctiei acordate lui Laszlo Tokes reprezinta o actiune extrem de preocupanta, un gest de umilire a comunitatii etnicilor maghiari din.

MAE ungar: Retragerea decoratiei lui Tokes, un gest de umilire a comunitatii maghiarilor din ...

Initiativa de retragere a distinctiei acordate lui Laszlo Tokes reprezinta un gest de umilire a comunitatii etnicilor maghiari din Romania, avand scopul de intimidare acelor care solicita autonomia maghiarilor, apreciaza Ministerul ungar de Externe, citat de Mediafax. Initiativa de retragere a distinctiei acordate eurodeputatului Laszlo Tokes reprezinta un gest de umilire a comunitatii maghiarilor din Romania, avand scopul de intimidare a celor care solicita autonomie pentru maghiarii din .

MAE ungar: Initiativa de retragere a distinctiei lui Tokes, un gest de umilire a comunitatii

Ministerul ungar de Externe apreciaza ca initiativa de retragere a distinctiei acordate lui Laszlo Tokes reprezinta o actiune extrem de preocupanta, un gest de umilire a comunitatii etnicilor maghiari din Romania, avand scopul de intimidare a celor care solicita autonomia maghiarilor, potrivit Antena 3.

Corina Cretu, despre cazul Tokes: Basescu sa treaca peste interesele personale si sa ii ...

Europarlamentarul PSD Corina Cretu, care a cerut retragerea Ordinului Steaua Romaniei acordat lui Laszlo Tokes, a declarat ca Traian Basescu trebuie sa treaca peste interesele personale si sa ii retraga decoratia lui Tokes, informeaza Mediafax. embrii Consilului de Onoare al Ordinului National Steaua Romaniei au decis, cu cinci voturi pentru si o abtinere, sa propuna presedintelui retragerea acestui ordin acordat lui Laszlo Tokes. Citeste si: Consiliul Ordinului Steaua Romaniei a .

Basescu, despre retragerea distinctiei in cazul Tokes: Astept raportul Consiliului

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, la B1Tv, ca asteapta raportului Consiliul de Onoare la Ordinului Steaua Romaniei inainte de a decide retragerea sau nu a distinctiei acordate lui Laszlo Tokes, mentionand ca nu doreste repetarea istoriei din cazul Corneliu Vadim Tudor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )