Libnet.ro
UNICEF

01:06

Maestrul bucatar al companiei Facebook a murit intr-un accident de motocicleta.

România Liberă România Liberă,
Maestrul bucatar al companiei Facebook a murit intr-un accident de motocicleta.

Josef Desimone, maestrul bucatar al companiei Facebook, a murit dupa ce a fost implicat intr-un accident de motocicleta, care s-a produs luni dimineata in Statele Unite, informeaza mercurynews. com. Josef a fost o legenda a companiei Facebook si o institutie in sine, a declarat CEO-ul acestei companii, Mark Zuckerberg, pe pagina lui de Facebook, potrivit Mediafax. Josef Desimone s-a alaturat echipei Facebook in 2008 si a construit echipa noastra culinara, pornind de la o mana de angajati . continuă pe România Liberă

Doua persoane ranite intr-un accident la Sinaia. O masina s-a infipt intr-un copac

Doua persoane aflate intr-o masina au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs pe DN 1, la Sinaia. Masina a iesit in decor si a lovit un copac.

La un pas de moarte. Un tanar baut si fara permis pentru scuter, implicat intr-un accident rutier

Un barbat din comuna Bocea se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Victima, desi nu avea permis de conducere, a iesit cu mopedul pe sosea, fiind si sub influenta bauturilor alcoolice.

Ambulanta implicata intr-un accident de circulatie. Membrii echipajului au fost raniti

O ambulanta aflata in misiune a fost implicata, sambata dimineata, intr-un accident de circulatie petrecut la SIbiu.

17 soldati columbieni au murit intr-o ambuscada, dupa ce rebelii FARC anuntasera finalul violentelor

Cel putin 17 soldati ai trupelor columbiene au murit intr-o ambuscada in estul tarii, in apropierea granitei cu Venezuela. Nu se stie inca daca militarii au fost atacati de rebelii care apartin gruparilor de gherila FARC sau FNE Frontul National de Eliberare), care activeaza in regiune.

Cel putin 19 morti intr-un accident de autobuz in Thailanda.

Cel putin 19 persoane au murit, marti dimineata, in Thailanda, cand un aubuz a intrat in coliziune cu un camion, dupa care a luat foc, informeaza Mediafax. Autobuzul cu doua nivele se deplasa intre capitala Bangkok si provincia Roi Et nord-est). Acesta a luat foc imediat dupa impact, la ora 04. 25 ora Romaniei), detaliaza AFP. Imaginile difuzate de televiziunea thailandeza aratau, marti, ramasitele autobuzului carbonizate. In total, au murit 19 persoane, dintre care 18 pe loc, a .

Cel putin 19 morti intr-un accident de autobuz in Thailanda

Cel putin 19 persoane au murit, marti dimineata, in Thailanda, cand un autobuz a intrat in coliziune cu un camion, dupa care a luat foc, au anuntat surse oficiale, citate de AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )