Maestrul Dorel Visan, despre alimentul pe care-l consuma pentru a tine glicemia sub control: La fiecare masa
In varsta de 86 de ani, Dorel Visan este unul dintre cei mai apreciati actori de teatru si film de la noi din tara. De curand, acesta a fost invitat in cadrul unui podcast, acolo unde a dezvaluit ce mananca, aproape in fiecare zi, pentru a avea glicemia normala. Ce mananca actorul, aproape zilnic, pentru a avea glicemia normala Mananc foarte multa ceapa, ceapa scade glicemia. Cei care au glicemia ridicata daca mananca ceapa sub orice formade exemplu intr-o saptamana trebuie sa manance ceapa de trei ori pe zi, la fiecare masa este foarte bine pentru sanatate. Ceapa este mai acceptabila si daca mananci dupa ce mananci ceapa n. r) o frunza de patrunjel dispare mirosul ei. in ceapa este o substanta care revigoreaza celulele pancreaticeasta poate fi explicatia. Eu ma ocup de 25 de ani cu asta, fac si sirop de ceapa, iar in toti anii astia nu am fost niciodata racit, a spus actorul in podcastului moderat de Adina Alberts, noteaza click. ro. continuă pe B1 TV