Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce e mafia mai eficienta decat statul? Despre legile nescrise ale crimei, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Adevărul Adevărul,
De ce e mafia mai eficienta decat statul? Despre legile nescrise ale crimei, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Au infractorii o morala proprie? Cum functioneaza gruparile de crima organizata? Dan Antonescu, specialist in criminalistica si criminologie, si Laurentiu Gheorghe, asistent universitar la Facultata de Filosofie, vorbesc, la Adevarul Live, de la 12. 00, despre legile nescrise ale crimei si explica sunt ele mai longevive si mai eficiente decat legile statului de drept. E o oferta pe care n-o puteti refuza. continuă pe Adevărul

Vesti rele despre SUA. Ce se intampla cu economia Americii: Este de trei ori mai mare decat estimarile initiale

Economia Statelor Unite ale Americii a inregistrat, in primul trimestru, un declin de 2,9 la suta, cel mai mare din ultimii cinci ani. Este aproape de trei ori mai mare decat estimarile initiale, de numai un.

Masa monetara in sens larg, cu 6,5% mai mare decat anul trecut

Masa monetara in sens larg M3) a inregistrat, la sfarsitul lunii mai, un sold de 240. 837,4 milioane lei, cu 101,9 milioane lei mai mic decat in aprilie, dar cu 6,5% mai mare decat in mai 2013 5,5% in termeni reali), a anuntat astazi Banca Nationala a Romaniei BNR).

Cererea pentru Electrica, de peste doua ori mai mare decat oferta

ACTUALIZARE 10:24 Departamentul pentru Energie a anuntat, in urma cu putin timp, ca cererea pentru actiunile Electrica a fost de peste doua ori mai mare decat oferta. Ministrul Razvan Nicolescu a spus ca, cel mai probabil, pretul de inchidere al ofertei va fi cunoscut in aceasta seara sau maine dimineata, pentru ca a solicitat consortiului de intermediere sa aloce mai mult de 5% din transa investitorilor institutionali catre transa de retail. Domnia sa a explicat ca cererea a fost substantiala pe transa de retail si ca autoritatile sunt datoare sa incerce sa negocieze alocarea unor procente suplimentare fata de cele 5% anuntate.

Tarifele la gaze in Republica Moldova sunt cu 8% mai mari decat in Romania, dar de trei ori mai mici fata de Italia

Populatia Moldovei plateste pentru gazele naturale mai mult decat consumatorii casnici din toate statele CSI, precum si in Romania. in acelasi timp, Moldova se numara printre primele zece tari europene care au cele mai mici tarife la gazele naturale pentru populatie, arata un clasament intocmit de catre expertii de la Centrul de analiza economica RIA-Rating din Rusia.

VIDEO S-a demonstrat: barbatii sunt mai sensibili decat femeile

Si baietii plang cateodata spun versurile unei melodii cunoscute, interpretata de cantaretul Dan Bittman, impreuna cu trupa Holograf. Mesajul piesei se pliaza pe concluziile unui nou studiu, confom carora barbatii simt emotiile mult mai puternic decat femeile, contrar imaginii dure pe care o afiseaza.

Google Glass, disponibili in Marea Britanie la un pret mai ridicat decat in SUA

Ochelarii inteligenti Google Glass , disponibili initial doar in SUA, au fost pusi la vanzare si in Marea Britanie, insa pretul pentru acest produs aflat inca in faza de testare este de 1. 000 lire sterline 1. 700 dolari), mai mult decat cel de pe.

Studiu: Barbatii castiga mai mult decat femeile cu aceleasi studii

Absolventii de facultate de sex masculin castiga mai mult decat omologii lor de sex feminin, iar diferenta de remunerare va creste direct proportional cu timpul petrecut in forta de munca conform unui nou studiu.

Independenta Statului un proiect mai important decat oricare altul

Cazul Bercea-Basescu este testul suprem al independentei justitiei, dar si a independentei statului roman in fata altor grupari care doresc sa partajeze puterea cu statul roman fie ca vorbim de interlopi, grupuri de interese, judecatori corupti, presa ticalosita sau clanuri cu politicieni vanduti).

Radu Banciu: Sova, dintr-un simplu aplaudac, va imbraca o haina cu doua numere mai mari decat i se potriveste (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, marti seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, despre demisia lui Dan Sova din Guvern pentru a se implica in campania electorala prezidentiala. Odemisie.

VIDEO Ziua Drapelului, la Targoviste: Istoria Tricolorului, un simbol mai vechi decat Marea Unire

Tricolorul a aparut in secolul al XIX-lea si a devenit simbol al identitatii si unitatii nationale, fiind un urmas al vechilor steaguri de lupta din Moldova si Tara Romaneasca. Ziua de 26 iunie a fost proclamata Zi a Drapelului National al Romaniei in mai 1998. Si autoritatile de la Targoviste au marcat acest eveniment.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )