Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mafia padurilor: Andrei Hrebenciuc, fiul baronului PSD Viorel Hrebenciuc, a fost retinut de procurorii DNA Brasov in dosarul retrocedarilor ilegale

Adevărul Adevărul,
Mafia padurilor: Andrei Hrebenciuc, fiul baronului PSD Viorel Hrebenciuc, a fost retinut de procurorii DNA Brasov in dosarul retrocedarilor ilegale

Andrei Hrebenciuc, fiul deputatului demisionar Viorel Hrebenciuc PSD), a fost retinut, joi dimineata, de procurorii DNA Brasov, dupa ce noaptea trecuta a fost audiat, timp de mai multe ore, de oamenii legii. Si Viorel Hrebenciuc a ajuns, in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 03. 45, la DNA Brasov pentru audieri in acelasi dosar in care mai apar si alte nume grele. continuă pe Adevărul

VIDEO Mafia padurilor: Andrei, fiul baronului PSD Viorel Hrebenciuc, a fost retinut in dosarul retrocedarilor ilegale, fiind acuzat de spalare de bani

Andrei Hrebenciuc, fiul deputatului demisionar Viorel Hrebenciuc PSD), a fost retinut, joi dimineata, de procurorii DNA Brasov, dupa ce noaptea trecuta a fost audiat, timp de mai multe ore, de oamenii legii. Si Viorel Hrebenciuc a ajuns, in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 03. 45, la DNA Brasov pentru audieri in acelasi dosar in care mai apar si alte nume grele.

VIDEO Surse: Perchezitii DNA la biroul lui Andrei Hrebenciuc, fiul fostului deputat PSD urmarit penal pentru trafic de influenta in dosarul retrocedarilor

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la biroul din Bucuresti al fiului lui Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. Potrivit surselor, au loc perchezitii si la avocati implicati in dosarul retrocedarilor.

UPDATE. VIDEO. Andrei Hrebenciuc, adus la ICCJ. Tatal sau l-a mentionat intr-o discutie cu fostul sef al SPP (INTERCEPTARI)

Andrei Hrebenciuc, RETINUT de procurorii DNA Brasov in dosarul retrocedarilor a zeci de mii de hectare de padure. Fiul deputatului PSD Viorel Hrebenciuc este acuzat de spalare de bani, constituire de grup infractional organizat si complicitate la traficul de influnta savarsit de tatal sau, pentru care procurorii au cerut, la Camera Deputatilor, arestarea preventiva. Banii obtinuti prin vanzarea padurilor ar fi fost spalati printr-un un circuit de firme din tara si Cipru off-shore). Potrivit procurorilor, beneficiarul final al banilor era Andrei Hrebenciuc, economist, lector universitar la ASE.

UPDATE Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor/ Este urmarit penal pentru constituire de grup infractional organizat, complicitate la trafic de influenta si spalare de ban

Andrei Hrebenciuc a fost retinut pentru 24 de ore joi dimineata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul retrocedarilor ilegale. Potrivit unui comunicat al DNA, fiul deputatului Viorel Hrebenciuc este urmarit penal pentru infractiunile de constituirea unui grup infractional organizat, complicitate la trafic de influenta si spalare de bani. Hrebenciuc jr. ar fi fost implicat in aceasta afacere printr-o firma off-shore din Cipru.

UPDATE. VIDEO.Andrei Hrebenciuc, RETINUT in dosarul retrocedarilor ilegale. Tatal sau l-a mentionat intr-o discutie cu fostul sef al SPP (INTERCEPTARI)

Anchetatorii fac, miercuri, mai multe perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc, fiul lui deputatului Viorel Hrebenciuc si birourile avocatilor implicati in dosarul retrocedarilor ilegale. De asemenea, numele Andrei Hrebenciuc apare si in dosarul in care tatal sau este acuzat ca l-ar fi pus pe fostul sef al SPP sa ii aduca informatii despre interceptari. Cititi INTERCEPTARI) .

UPDATE. VIDEO. Perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor ilegale. Tatal sau l-a mentionat intr-o discutie cu fostul sef al SPP (INTERCEPTARI)

Anchetatorii fac, miercuri, mai multe perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc, fiul lui deputatului Viorel Hrebenciuc si birourile avocatilor implicati in dosarul retrocedarilor ilegale. De asemenea, numele Andrei Hrebenciuc apare si in dosarul in care tatal sau este acuzat ca l-ar fi pus pe fostul sef al SPP sa ii aduca informatii despre interceptari. Cititi INTERCEPTARI) .

Perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor ilegale

Anchetatorii fac, miercuri, mai multe perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc, fiul lui deputatului Viorel Hrebenciuc si birourile avocatilor implicati in dosarul retrocedarilor ilegale.

STENOGRAME Cum si-a bagat sforarul PSD fiul in afaceri ilegale. Andrei Hrebenciuc si Gheorghe Sturdza, adusi la inalta Curte cu propunere de arestare

Andrei Hrebenciuc, fiul sforarului PSD, a ajuns dupa gratii. Tot acolo se afla si Gheorghe Sturdza, cel pentru care mai multi lideri din PSD ar fi intervenit pentru a primi ilegal de la stat 43. 000 de hectare de pamant. Cei doi au fost adusi joi seara la Curtea Suprema, cu propunere de arestare preventiva, discutata incepand cu ora 22. Referatul procurorilor arata convorbirile purtate de Hrebenciuc junior cu membrii gruparii si cu tatal sau.

Cum si-a bagat sforarul PSD fiul in afaceri ilegale. Andrei Hrebenciuc si Gheorghe Sturdza au fost adusi la Curtea Suprema, pentru a fi arestati

Andrei Hrebenciuc, fiul sforarului PSD, a ajuns dupa gratii. Tot acolo se afla si Gheorghe Sturdza, cel pentru care mai multi lideri din PSD ar fi intervenit pentru a primi ilegal de la stat 43. 000 de hectare de pamant. Cei doi au fost adusi in aceasta seara la Curtea Suprema, cu propunerea de arestare preventiva, propunere ce va fi discutata incepand cu ora 22.

Cum a ajuns Andrei Hrebenciuc membru in SIF Moldova si cine este Irina Noaptes, sotia milionarului de 29 de ani

La numai 29 de ani, Andrei Hrebenciuc este lector universitar la ASE Bucuresti, milionar, membru in Consiliul de Administratie al SIF Moldova si al Biofarm.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )