Libnet.ro
UNICEF

12:45

MAGAZIN In ce tara e cel mai bine sa apuci batranetea?O sa spunem buna ziua doar cucreierul? Noua carti recomandate deBill Gates. 14 lucruri pe carebarmaniinu le suporta.Experientele din zonamortii clinice, explicate. 20 de lucruri pe care nu le stiai de

Hotnews Hotnews,
 MAGAZIN In ce tara e cel mai bine sa apuci batranetea?O sa spunem buna ziua doar cucreierul? Noua carti recomandate deBill Gates. 14 lucruri pe carebarmaniinu le suporta.Experientele din zonamortii clinice, explicate. 20 de lucruri pe care nu le stiai de

V-ati intrebat in ce tara e cel mai bine sa imbatranesti si unde e cel mai rau? Hint: Romania e pe locul 41 din 96 de state. Pentru azi, aveti mai jos o selectie a articolelor. Lista completa a recomandarilor,o gasiti ca de obicei, aici. Stiati ca impulsurile nervoase spre si dinspre creier circula cu 272 de km/ora? Nu-i de mirare ca in momentul in care va taiati, simtiti instantaneu durerea. Acelasi creier consuma ocantitate de energie cat un bec de 10 W. Capacitatea lui de stocare este intre 3-1000 de TB. Desi cantareste doar 2% din masa corpului, creierul consumamai mult oxigen decat orice alt organ din corp. Acelasi organ e mai activ noaptea, daca e sa fim rigurosi. Si inca ceva: cu cat IQ-ul dumneavoastra e mai mare, cu atat veti visa mai mult. Dar mai bine luati de cititi tot articolul. continuă pe Hotnews

MAGAZIN In ce tara e cel mai bine sa apuci batranetea? O sa spunem buna ziua doar cu creierul? Noua carti recomandate de Bill Gates. 14 lucruri pe care barmanii nu le suporta. Experientele din zona mortii clinice, explicate. 20 de lucruri pe care nu le s

V-ati intrebat in ce tara e cel mai bine sa imbatranesti si unde e cel mai rau? Hint: Romania e pe locul 41 din 96 de state. Pentru azi, aveti mai jos o selectie a articolelor. Lista completa a recomandarilor,o gasiti ca de obicei, aici. Stiati ca impulsurile nervoase spre si dinspre creier circula cu 272 de km/ora? Nu-i de mirare ca in momentul in care va taiati, simtiti instantaneu durerea. Acelasi creier consuma ocantitate de energie cat un bec de 10 W. Capacitatea lui de stocare este intre 3-1000 de TB. Desi cantareste doar 2% din masa corpului, creierul consumamai mult oxigen decat orice alt organ din corp. Acelasi organ e mai activ noaptea, daca e sa fim rigurosi. Si inca ceva: cu cat IQ-ul dumneavoastra e mai mare, cu atat veti visa mai mult. Dar mai bine luati de cititi tot articolul.

Cand e cel mai bine sa mananci bananele?

Te-ai intrebat vreodata cand este cel mai bine sa mananci o banana? Care este momentul in care poti beneficia din plin de toti nutrientii dintr-o banana? Ai observat, probabil, ca o banana foarte coapta este si .

Christophe Lambert: Libertatea mi se potriveste cel mai bine

S-a despartit dupa sapte ani de Sophie Marceau, iar Christophe Lambert a vorbit pentru prima oara despre noul sau statut.

Studiu: Batranii traiesc cel mai bine in Norvegia. Ce loc ocupa Romania

Norvegia ocupa primul loc intr-un clasament al tarilor unde persoanele in varsta beneficiaza de conditii bune de trai, arata raportul Global Age Watch 2014, citat de Agerpres.

Inmatricularile Dacia in Franta au crescut in cel mai rapid ritm din piata

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au crescut cu 21,2% in primele noua luni din acest an fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 79. 136 unitati, consemnand cel mai puternic avans dintre marcile cu vanzari semnificative, pe o piata in urcare cu 2,1%, la 1,33 milioane de masini, potrivit Mediafax. Dacia Sandero se afla in top 10 cel mai bine vandute modele de pe piata franceza, cu 34 840 de unitati comercializate si o cota de piata de 2,6%.

iPhone 6 Nu e perfect, dar e cel mai bun [REVIEW]

In urma cu doua luni aveam iPhone 4S cu iOS 7. Recent am trecut la iPhone 6 si m-am simtit ca acasa, doar ca intr-una mai eficienta, mai curata, mai placuta. Acesta e iPhone 6: nimic radical in afara de ecran), doar mai bine, mai eficient. Cu ecranul de 4,7 inci, iPhone 6 intra in sectorul Android. De cel putin doi ani producatori precum LG, HTC sau Samsung sunt acolo. Apple nu s-a grabit, inghesuind chiar si un nou sistem [].

FOTO. Putin, cel mai popular lider strain in China

Zheng Wenyang, autorul cartii Nascut pentru Rusia, afirma ca biografia care a aparut in 2012 s-a vandut mult mai bine decat cartile sale anterioare despre Barack Obama, Margaret Thatcher si Nelson Mandela. Wenyang considera ca popularitatea lui Putin alimenteaza o convingere profunda a societatii chineze, conform careia daca un lider este slab . ) oamenii nu il vor respecta.

Autodenunt in dosarul Microsoft: Cum le-am dat eu spaga guvernantilor si marilor corporatii IT mai bine de 13 ani

Scandalul Microsoft nu este despre o spaga Microsoft data guvernatilor romani de la Adrian Nastase incoace. Nu este despre un om, Claudiu Florica, fostul sef al Fujitsu Siemens in Romania - partener al Microsoft Irlanda, care ar fi jucat pe degete politicieni corupti. Daca este adevarat ce spune un martor in documentul DNA trimis catre Parlament, atunci este vorba despre o Romanie bolnava, in care deopotriva politicieni si manageri ai marilor corporatii IT - Microsoft, IBM, HP - si-au dat mana pentru cel mai mare jaf public din istoria acestei tari. Pentru ca totul s-a facut exclusiv pe banii nostri.

Cresterea lichiditatii din septembrie, doar o iluzie de mai bine

Dupa ce luni volumul derivatelor a urcat la cel mai bun nivel din aceasta luna, cu 1820 de contracte, ultima sedinta din septembrie a oferit speculatorilor evolutii mixte ale cotatiilor futures.

Dr. Dre, cel mai bogat rapper din lume

Revista Forbes a publicat clasamentul anual al celor mai bine platite nume de pe scena hip-hop-ului si, din nou, surprizele sunt putine la acest capitol. Aflat pe locul trei anul trecut, in fruntea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2193 seconds )